Make your own free website on Tripod.com

Site kaart

Help!! waar moet ik heen??..Het is te veel!!...Wat staat waar??

Nou dit is de plek om dat uit te vinden!

 

Zo ziet mijn Balk eruit!!

^^^^^^^zo ziet mijn balk eruit^^^^^^

 

Nieuws:

Het laatste nieuws van blue! we proberen deze pagina zo vaak mogelijk te updaten. We zullen heel het internet zo veel mogelijk doorzoeken naar nieuws zodat je zelf niks meer hoeft te doen!

 

Profiel:

Individuele info over blue! we updaten deze pagina niet zo vaak. alleen als we echt iets leuks vinden waarvan we vinden dat je het moet weten. 

 

Foto's:

Plaatjes van de Blue boys!! We we zullen ook deze pagina zo vaak mogelijk updaten zodat je geen mooie kiekjes van de boys mist. We scannen ook plaatjes uit engelse bladen zodat je die niet mist!!

als je zelf leuke fotos heb die we nog niet hebben kun je die ook mailen! Sorry als er fotos dubbel opstaan, omdat we heel veel fotos hebben kunnen we het niet meer checkenl! als je een dubbele foto vind kan je dit melden ...we zullen deze dan ZSM (zo snel mogelijk) verwijderen.

 

Pen/mail-pals:

Ben je op zoek naar een Blue fan on mee te pennen? hier kan je iemand mailen of zelf je details mailen en gemailt worden door andere!

word ook zo vaak mogelijk geupdate.

 

Fan&fun:

Allemaal leuke (Blue) dingen om te doen. Ken jij blue echt?? doe de quiz! krijg gratis blue beltonen en niet alleen voor nokia! maak een blue puzzel op je pc! doe mee aan de wedstrijd!! maak van je bureaublad een blue foto! Stuur blue kaarten naar je vrienden!! meld je aan voor de maillijst en je krijgt mail zodra de site belangrijk news heeft!! en veel meer!!

plezier voor alle blue fans!!

 

Chat:

Chat met andere blue fans!! elke zaterdag om 20:00 NL tijd of een andere tijd...jzorg gewoon voor wat blue fans en organiseer samen een chat!! ik zal zelf ook wat organiseren...eerst misschien maandelijks en als dat werk missien wekelijks!!

kijk elke keer ff om te kijken of er fans zijn!! wij zullen online zijn als Suus en Nat.

 

Maillijst:

Meld je aan voor de maillijst en je krijgt mail zodra de site belangrijk news heeft of er een grote update is!! ials je het niet meer leuk vind kan je evensnel weer van de lijst als erop!

 

Gastenboek:

Laat een bericht achter in het gastenbook en laat andere fans weten wat je ervan vind!als je nog leuke dingen voor de site weet kan je die hier ook schrijven ...en dan zal ik zien wat ik kan doen ;-)

(je kan het ook mailen om er zeker van te zijn dat we het lezen).

Probeer Engels te praten in het gastenboek...dat is leuker voor de Engelse fans.

 

Agenda:

Hier vind je blue's agenda....het is geen officiele agenda!!

Houd hier rekening mee....

Geef ons niet de schuld als iets word afgezegt ofzo!! cheers :-)

 

Forum:

Het is net zoiets als een chat maar toch anders. Het is meer een prikbord net als een gastenboek.

gebruik het wel anders zal ik het van de site halen.... en dat zou ik jammer vinden :-( 

So GET THE FORUM ROLLIN'

 

Poll:

Beantwoord de vraag in de Poll! het gaat om je eigen mening dus doe please mee. Ik zal de resultaten ook aan blue geven als ik hieraantoe kom. Dus snel naar de Poll!! we weten niet echt hoevaak we de vraag moeten updaten maar dat horen we wel van jullie in het Gastenboek of de Forum.!

 

Vertel een vriend:

Vind je deze site echt TE GEK!! dan meot je het gewoon je vriend(in) mailen...wat is nou leuker dan met een leuke kaart!Als je niet wil dat je vrienden dit missen!

 

Site Kaart:

Daar zit je nu!! ga maar snel de site verkennen...je wil toch niet op deze pagina blijven hangen??