Make your own free website on Tripod.com

      18/05/2003

· Μετά απο 1 μήνα συνεργασίας των Ελληνικών F.C 's με το club TEXAS μπορώ να πω πως τα πράγματα στην Ελλάδα πάνε πολύ καλά όσον αφορά τα FCs. Οι βραδιές των FC συνεχίζουν να πραγματοποιούντε κάθε Κυριακή και η επιτυχία της ιδέας αυτής γίνεται μεγαλυτερη κάθε βδομάδα! Να διευκρινιστεί πως οι "Βραδιές των F.C." δεν έχουν καμία σχέση με Party, ούτε με αφιερώματα των αντίστοιχων συγκροτημάτων. Είναι κανονικές βραδιές οπού οι Djs είναι των FC και η μουσική που ακούμε είναι απο όλα σχεδόν τα είδη της metal. Το πιο ευχάριστο είναι πως με κάθε Κυριακή που περνάει γνωριζόμαστε οι περισσότεροι μεταξύ μας και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα.Αυτός ήταν ο αρχικός μας στόχος! Παρακάτω ακολουθεί το πρόγραμμα που έχει προηγηθεί αλλά και αυτο που έπεται :

- 18/5 Greek Legion (SAVATAGE), Pilgrims (PAIN OF SALVATION) , Neon Dreamers (NEVERMORE)

- 1/6 Neon Dreamers , Greek Legion

- 8/6 Greek Empire (QUEENSRYCHE) , Pilgrims

- 15/6 Greek Legion , Pilgrims

- 22/6 Neon Dreamers NEVERMORE PARTY- Προακρόαση του "Enemies Of Reality" !!


· Την τρίτη 17/06 πραγματοποιήθηκε το 3ο meeting του FC μας στις 22:30 στο TEXAS. Η διαφορά με τις υπόλοιπες συγκεντρώσεις μας ήταν πως αυτή την φορά εκτός απο τα 19 μέλη που ήρθαν είχαμε και έναν special καλεσμένο... Ο Chris Kinder ο οποίος ήταν στα Ελληνικά νησιά για διακοπές δέχτηκε να έρθει στο meeting μας παρ'ολο που ταξίδευε για Αμερική τα ξημερώματα. Ο Chris δήλωσε πως είχε πολύ καιρό να διασκεδάσει έτσι και θέλω να πιστευώ πως το ισχύει το ίδιο και για όσο μέλη μας ήταν εκεί.Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον Δημήτρη(ιδιοκτήτη του club) ο οποίος μας κέρασε όλους απεριόριστη (..!!!) κατανάλωση σε σφινάκια! Μια αφιέρωση του Kinder στο Greek Legion θα μπεί στο site σε βίντεο-μορφή σε μερικές μέρες!


      17/05/2003

    FAN CLUB NIGHTS IN ATHENS

· Απο την Κυριακή 18 Μαϊου και κάθε Κυριακή θα πραγματοποιούνται στο club TEXAS οι "Βραδιές των F.C." To Greek Legion μαζί με τους Neon Dreamers (NEVERMORE F.C.) και τους Pilrgims (PAIN OF SALVATION F.C.) θα οργανόνουμε το event αυτό. Θα παίζουμε μοουσική απο τα 3 αυτα συγκρότηματα αλλά και απο το ευρύτερο φάσμα της metal μουσικής. Κάθε Κυριακή το πρόγραμμα θα το αναλαμβάνουν 2 απο τα 3 αυτά επίσημα F.C.. Η πρώτη αυτή βραδία θα είναι για όλα τα F.C. Θα γίνουν κληρώσεις και θα έχουμε πολλές εκπλήξεις!! ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ :)


      08/04/2003

· Στις 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το 2ο meeting του GREEK LEGION. Θέλω να πιστεύω πως όλοι περάσαμε πολύ καλά και ίσως και καλύτερα απο την πρώτη μας συνάντηση αφού αυτή τη φορά γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι περισσότεροι. Στη συνέχεια μερικά απο τα μέλη πήγαμε παρέα στη συναυλία των MARAUDER στο AN Club.

· Όσον αφορά το party μας στο TEXAS σίγουρα αυτό αποτέλεσε μια πολύ μεγάλη επιτυχία του Fan Club , μιας και πετύχαμε ακριβώς αυτο που θέλαμε, δηλ. να περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ! Πάνω απο 110 οπάδοι των SAVATAGE μαζευτήκαμε και ακούσαμε την αγαπημένη μας μουσική καθώς και ολόκληρο το νέο album των CIRCLE II CIRCLE. Σύντομα θα ανεβάσουμε στο site φωτογραφίες απο όλα τα SAVA-events του F.C.


      06/03/2003

· Το 2ο Fanzine του GREEK LEGION, postscript #2 είναι έτοιμο! Όλα τα μέλη του F.C. θα το παραλάβεται μέσα στην βδομάδα που έρχεται , εκτός απο τα μέλη που θα έρθουν στο party στο TEXAS οπου και θα το δώσουμε απο κοντά.


      19/02/2003

· ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το F.C. οργανώνει party αφιερωμένο στο αγαπημένο μας συγκρότημα την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Club TEXAS ( Ιπποκράτους 56 ,Αθήνα). Θα ακουστούν όσο περισσότερα SAVATAGE τραγούδια γίνεται καθώς και σπάνια και ακυκλοφόρητα αλλά και απο συγκροτήματα που σχετίζονται με SAVATAGE. Θα ακουστούν και κάποια τραγούδια απο τον επερχόμενο δίσκο των CIRCLE II CIRCLE. Επίσης θα πραγματοποιηθούν και κληρώσεις με δώρα CD, βιντεοκασέτες και αφίσες. To party θα αρχίσει στις 10 το βράδυ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!


      13/02/2003

Πρόσφατα το F.C. πήρε συνέντευξη στον Zachary Stevens, η οποία θα υπάρχει στο Postscript #2 . Στο κλείσιμο της συνεντεύξης ο Zak ήθελε να μεταφέρουμε μερικά λόγια σε όλους τους οπαδούς του στην Ελλάδα :

" I would like to say "Thank You" for all the support you have given to CIIC already. You make us feel really good about what we are doing. Sorry it has taken us so long to get back to Greece, but CIIC is very much looking forward to playing for you as soon as possible. Our record is coming out on April 28, 2003 in Europe. Thank again and we love you all ! "


      27/01/2003

· ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Προς όλα τα μέλη του Greek Legion :

Όποιο μέλος του F.C. ενδιαφέρεται για το λογότυπο των Savatage , για κινητό NOKIA μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας με e-mail για να του το στείλουμε!


      27/01/2003

· Η συνάντηση με τα μέλη έγινε την Κυριακή κανονικά και η βροχή που άρχισε λίγη ώρα πιο πριν δεν εμπόδισε τους περισσότερους Sava- φίλους μας να έρθουν. 25 μέλη του Greek Legion πήγαμε για καφέ στα εξάρχεια και παρ' όλο που δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας , περάσαμε πάρα πολύ καλά! Το επόμενο μας meeting θα οργανωθεί σύντομα...   


      21/01/2003

· Το Σάβατο 25 Ιανουαρίου 2003, θα γίνει το πρώτο meeting του Greek Legion στην Αθήνα. Στις 4 το μεσημέρι, ελπίζω να είστε όλοι έξω απο το Rock City, στην Ακαδημίας. Θα πάμε κάπου ήρεμα για καφεδάκι να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας συγκρότημα και για ότι άλλο προκύψει.

· Φωτογραφίες απο το party μας στο Club Cult της Θεσσαλονίκης (στο οποίο περάσαμε τέλεια!) θα προστεθούν σύντομα.


· Το πολυαναμενόμενο Party του επίσημου ελληνικού Fanclub των Savatage στην Βόρια Ελλάδα είναι γεγονός! Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους την Κυριακή 12 Ιανουαρίου του 2003 στο Club Cult να περάσουμε, μια αξέχαστη και γεμάτη εκπλήξεις βραδιά με ανεβασμένη διάθεση! Μια βραδιά πλημμυρισμένη από την αγαπημένη μας μουσική, που εσείς θα κάνετε, να την θυμάται για καιρό η μεταλλική κοινωνία!


· Πριν 5 περίπου εβδομάδες τυπώθηκε το πρώτο Fanzine του Greek Legion . Για περισσότερες πληροφορίες : PostScript #1 Το επόμενο περιοδικό θα είναι έτοιμο κάπου ανάμεσα στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

· Πριν 1 μήνα ακριβώς , στις 17 Οκτωβρίου, στην 9η επέτειο θανάτου του Criss Oliva, μας φιλοξένησε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Επικοινωνία 94.0" και η εκπομπή "Metal Zone" για να κάνουμε ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο μας κιθαρίστα. Το αφιέρωμα ξεκίνησε στις 00:00 το βράδυ και κράτησε σχεδόν 6 ώρες!! Μιλήσαμε για τον Criss , είπαμε την βιογραφία του και ακούσαμε πολλά Savatage κομμάτια ( από τα οποία αρκετά ακυκλοφόρητα ) μέχρι και το 1993.

· Το αφιέρωμα στον Criss που περιέχει το Postscript #1 μεταφράστηκε στα Αγγλικά και τοποθετήθηκε στο site του Chris Caffery στην διέυθυνση
http://www.chriscaffery.com/CrissOliva/greektribute.html
Επίσης μεταφράστηκε από τον Γιάννη πάλι, στα Αγγλικά, η συνέντευξη του Zachary Stevens από το περιοδικό Rock On, η οποία τώρα βρίσκεται στο επίσημο site του Zak και του προσωπικού του συγκροτήματος Circle II Circle . Η συνέντευξη βρίσκεται στο :
http://www.hexe-web.de/verzeichniss/CircleIICircle/Interview_Rock_On.htm