Dagbog 2004

Startside
GÆSTEBOG
Dagbog
Hvad jeg gør selv
Kemobehandling
Strålebehandling
Lymfeødem
Vaccine mod kræft
Andre Qs historie
Links
Interesser
Mail-liste

 

26.februar 2004

Jeg har forsømt min dagbog :(. Det er ikke fordi jeg har været syg af kræften igen. Jeg har det fint og går til mine halvårlige kontroller, hver gang med bævende hjerte, og er nærmest flyvende når jeg går "frikendt" derfra.

Den 5. januar blev jeg opereret på Århus Kommunehospital, plastikkirugisk afdeling. Jeg fik lavet en tramlap operation, det er en operation hvor der bliver fjernet et stykke af maven og sat på som et nyt bryst.

Selve operationen forløb godt, men tiden efter har været problemfyldt. Jeg fik dødt væv i både det nye bryst og på maven. Vi skriver den 26. februar i dag og jeg sidder med et ulægt hul i maven der er både langt og dybt. Det går meget langsomt med at hele op, men der er heldigvis ikke betændelse i.

Brystet er koblet til en Mini VAQ maskine der suger vævsvædske op i hullet med intervaller. Den  er effektiv den maskine :) Jeg tror ikke der går  lang tid nu inden den kan komme af og brystet kan blive repareret.

På trods af disse komplikationer, er jeg parat til at gå det igennem igen, det er så usigeligt dejligt at være fri for den tunge protese.

Vi bc piger fra den scandinaviske brystkræft mailliste har også en yahoo chat og der har jeg lagt billeder op af forløbet. For at se dem kræves de at I er registreret på maillisten og godkendes af admin for chatlisten.

September 2004

Jeg har det godt, men er stadig ikke færdig opereret efter min rekonstruktion. Jeg har oplevet den store glæde det er at bliver mormor, og nu mens jeg går sygemeldt er det så dejligt at kunne bruge min tid på familien. Livet er stadig ikke kørt ind i faste rolige rammer efter den kolbøtte det tog efter min diagnose tilbage i dec 2000. Det er svært at tænke tilbage på og så sidde her i dag og liste alle de negative ting på det har ført med sig. Snart siger min mand er det hele overstået og vi kan igen se fremad, og denne gang forhåbentligt til en tid uden firma bøvl, revisor snak og febrilske rådgivere.

Helen Ørndorf kontakt via e mail eller msn helen@fjerkrae.dk yahoo messenger helen_oerndorf