Haarniska-Netin HPK-uutiset  HPK:n joukkue  Rinkelinmäen jäähalli
HPK:n otteluohjelma  Haarniska-Netin kolumnit  Ritaripörssi-kisa
FC Hämeenlinna-jalkapallosivut  Linkit  Vieraskirja

Hämeenlinnan turnaus
HIFK - Davos

EnnakkoOttelut  | Tilastot  | Kokoonpanot  | Turnaus 2000

HIFK - Davos 4-2 (1-0,2-0,1-2)

Tämän vuoden Hämeenlinnan turnauksen avauskiekko pudotettiin jäähän Rinkelinmäen hallissa HIFK:n ja HC Davosin välisessä ottelussa. Turnauksen ensimmäinen peli kulki odotettua rataa; HIFK voitti pelin lopulta 4-2.

Kahden erän jälkeen IFK oli jo 3-0 -johdossa. Päätöserän HC Davos vei nimiinsä 1-2, mutta sen kummempaan kiusantekoon se ei pystynyt.

Runsaat jäähyt sotkivat ottelua. HIFK jäähyili 51 minuutin edestä ja sveitsiläisille tuomittiin 53 rangaistusminuuttia. HIFK:n Pasi Nielikäinen ja Davosin Beat Equilino saivat toisessa erässä ulosajon.

HIFK:n tehopelaaja oli kaksi maalia laukonut Kimmo Kuhta. Helsinkiläisten tuore hankinta, ensimmäisen ottelunsa petopaidassa pelannut Andrej Podkonicky pääsi heti maalinteon makuun.
Davoslaisten ykkösnimi oli 1+1 tehot saalistanut Josef Marha.

HIFK käytti rikkonaisessa ottelussa ylivoimatilanteensa hyväkseen. Joukkue onnistui tekemään kolme maalia ylivoimalla. Davosin ylivoimateho jäi sen sijaan nollalukemiin.

Ottelun jälkeen pelatun rangaistuslaukauskisan kuittasi nimiinsä Davos, ja sai näin pistetilinsä auki turnauksessa.