Haarniska-Netin HPK-uutiset  HPK:n joukkue  Rinkelinmäen jäähalli
HPK:n otteluohjelma  Haarniska-Netin kolumnit  Ritaripörssi-kisa
FC Hämeenlinna-jalkapallosivut  Linkit  Vieraskirja

Hämeenlinnan turnaus
HPK - Pelicans

EnnakkoOttelut  | Tilastot  | Kokoonpanot  | Turnaus 2000

HPK - Pelicans 4-0 (1-0,0-0,3-0)

HPK avasi järjestämänsä Hämeenlinnan turnauksen kotipyhätössään Rinkelinmäellä isännän elkein. Lahden Pelicans sai kokea kovia Kerhon käsittelyssä. Perjantain toisen turnauspelin loppulukemat kirjattiin HPK:n eduksi lopulta puhtaasti 4-0 (1-0, 0-0, 3-0).

Peli oli otteiltaan puhdas. Jäähyjä vihellettiin vain muutama, HPK:lle neljä ja Pelicansille kaksi. Molemmat joukkueet laukoivat paljon, mutta vain Kerho onnistui maalinteossa, kun HPK:n maalivahti Zdenek Smid jatkoi loistavia otteitaan pysäyttäen kaikki Pelicansin 31 laukausta.

HPK:n maalinteon aloitti "nuorisoketju", kun peliä oli vanhentunut vartin verran. Kasper Kenig onnistui maalinteossa koeajalla HPK:ssa olevan Janne Laakkosen syötöstä.
Loput kolme maaliaan HPK iski kolmannessa erässä reilussa kymmenessä minuutissa. Tomas Kucharcik teki HPK:lle maalin jo neljännessä peräkkäisessä harjoituspelissä. Syöttäjänä tshekkihyökkääjän 2-0 -osumassa olivat hyvää harjoitusottelukautta pelaava Eero Somervuori ja Sebastian Sulku.
Vladimir Vujtek lunasti hänelle asetettuja odotuksia kymmenisen minuuttia Kucharcikin maalin jälkeen. Passin maaliin tarjoili HPK-kippari Kimmo Peltonen.
Loppulukemat 4-0 viimeisteli Tommi Santala ottelun loppuminuuteilla.

Ottelun jälkeen pelatun rangaistuslaukauskilpailun HPK voitti 2-1 Zdenek Nedvedin ja Antti Miettisen onnistuneilla rankkareilla. Lasse Jämsen oli Pelicansin maalintekijä rankkarikisassa. Rankkarikisan voitolla HPK kuittasi yhden bonuspisteen turnauksen sarjataulukkoon.

Hämeenlinnan turnaus alkoi HPK:n osalta juuri toivotulla tavalla. Rinkelinmäen halliin saapunut tuhatpäinen katsomo sai poistua hallista tyytyväisenä selvän avausvoiton jälkeen.
Kerholla on nyt menossa jo viiden pelin voittoputki; HPK on voittanut kaikki tämän syyskesän harjoitusottelunsa.

Pelicans kompuroi Rinkelinmäellä Hämeenlinnan turnauksen avauspelissä: HPK oli liian kova lahtelaisilleMaalit
15.12 Kasper Kenig 1-0 (Janne Laakkonen)
44.54 Tomas Kucharcik 2-0 (Eero Somervuori,Sebastian Sulku)
54.24 Vladimir Vujtek 3-0 (Kimmo Peltonen)
58.14 Tommi Santala 4-0