Make your own free website on Tripod.com

 

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

Inden alle gæsterne blev lukket ind i den store sal på Taars Hotel, blev der lige tid til at tage et par billeder af den utrolige flotte borddækning. Som det fremgår af billederne var alt holdt i gult og grønt (påskens farver, da påsken snart meldte sin ankomst, dette år) . Vi sad ved små borde, som var stillet op ude i hver sin side af lokalet.

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

Efter vi havde fået velkomstdrink, og havde fundet vores respektive pladser ved bordet samt sunget velkomstsang, var det så endelig tid til at få noget at spise. Ved sådan en 30 års fødselsdag, syntes jeg, det var passende med et ta' selv bord, det behøver ikke altid at være så formelt. Ta selvbordet bestod af: "Torskefad, fiskefilet, tunmousse, deller med kartoffelsalat, tyndsteg, gl. skinke, tarteletter med høns i asparges og også skinke og ærtefyld til tarteletterne, flødekartofler med porer, salatbord, brød og flutes til dem der måtte ønske det. Til dessert var der: "Pandekager med is, rubensteinerkage og til sidst men ikke mindst frisk frugtsalat med råcreme.

 

Under spisningen var der en perlerække af rigtige sjove indslag og sange, som du vil kunne se et uddrag fra i dette og de kommende afsnit.

Her til højre ser du sangen fra personalet hos Harald Thomsen. Sangen var bukket som en rød kittel, akkurat som dem vi gik i, i butikken. Den var utrolig flot lavet. Har du lyst til at se den, som den så ud, skal du blot klikke på linket: "rød kittel".

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

Umiddelbart efter sangen fra mine kollegaer, gjorde denne "spøjse" person sin entré i salen, hvor vi festede. Jeg sad med ryggen til døren, så det varede lige et øjeblik, før, det gik op for mig, hvad det var, alle gæsterne grinede af. Det skal lige nævnes, at personen var en mand, der var klædt ud, som dame, i det mest forfærdelig tøj.

Han var blevet "hyret" af mine kollegaer til at komme og fortælle om personen Jan hos Harald Thomsen, på sin helt egen satiriske måde. Det var "hyle" skægt, og alle gæsterne inklusiv mig selv, lå flade af grin. ET RIGTIGT GODT OG SJOVT INDSLAG !!!

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

De tre næste indslag var arrangeret af undertegnede, for som jeg sagde ved festen, det er ikke kun mig der skal underholde i aften, det skal I gæster også være med til.

Indslaget her gik ud på at man fik en øl, som blev hældt op i en dyb tallerken. Så var det meningen, at deltagerne, skulle drikke øllen med en ske, på tid. Det mente, deltagerne tog for lang tid, så jeg gav dem lov til at drikke øllen som de lystede. Den deltager, der havde vundet, var ham der først havde drukket alt øllet i sin tallerken. For at være sikker på ingen af dem snød, skulle de vende tallerknen over hovedet, når de var færdig med at drikke sin øl. På den måde kunne vi jo se om de snød.  Overdommerne var Klaus og Jacob, som ses på i forgrunden på billedet til højre.

Dette indslag bragte stemningen helt i top, kan du tro.

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

fodselsdag_indslag_oversatelses.JPG (24223 byte)

Det næste indslag som jeg havde fundet på, gik ud på, at der var tre personer fra selskabet, som skulle oversætte en tekst. De tre personer havde gode forudsætninger for at løse opgaven, da to af dem var korspondenter i både engelsk og tysk. Den sidste havde gået måde på Gymnasiet og Handelsskole, hvor sprog indgik som en del af skemaet.

Teksten som den første person fik, stod på dansk, som så skulle oversætte den til engelsk. Den næste person skulle så oversætte den engelske tekst til tysk. Hvorefter den sidste person skulle oversætte den tyske tekst, til dansk igen. Personerne der skulle oversætte havde selvfølgelig ingen manuskript, men det havde alle gæsterne til gengæld, så kunne de jo bedømme, om de havde hørt efter i timerne. Hvis ikke, blev det jo sikkert til noget vrøvl, og det var det, der var hele pointen i dette lille indslag. Jeg skal dog lige sige, de tre personer her til venstre klarede opgaven til et 13 tal. FLOT OVERSAT !!!

Teksten lød som følger: "Man anbringer sig med benene mellem armene, griber med begge hænder om armene og går, efter at have løftet begge ben samtidigt fra jorden, ved at hæve armene med hænderne".

Ved du, hvad der her snakkes om ??? Hvis du gør, så mail mig dit svar, og hvis du ikke gør, så send mig en mail alligevel for så vil du få svaret af mig. Min e-mail adresse finder du ved at klikke på linket øverst til venstre på denne side (Livsbiografi) , og derefter klikke på postkassen på livsbiografisiden.

 

Det tredje og sidste indslag som jeg havde fundet på, gik ud på, at der var tre piger/damer, der hver fik udleveret en bordtennisbold, som så skulle den føres op igennem det ene bukseben, og ud af det andet. Selvfølgelig en ad gangen.

Deltageren her til højre, mente det var bedst at være først, og det var hun, også . Hun sagde nemlig:  Der bliver sikkert mindre, og mindre plads, der, hvor bordtennisbolden skal føres fra den ene bukseben til det andet, eftersom konkurrencen skrider frem. Det havde hun sikkert ret i, uden at jeg ved det. Jeg tjekkede altså ikke.

På billedet siger Charlotte: "Neeej UHHH, nu er kuglen blevet væk, hvad skal jeg gøre ??".  Den replik grinede vi alle meget og længe af !!

 

fodselsdag_indslag_med_bordtennisbold.JPG (25374 byte)

Der var selvfølgelig også præmier til alle deltagerne i ovenstående konkurrencer, de fik alle en "guldmedalje". (En konditormedalje med gult glasur)

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

Efter nogen tid var det atter tid for en sang. En rigtig meget skæg en, kan jeg godt betro dig. Hvis du kaster et blik hen på billedet her til venstre, kan du sikkert forstå, hvorfor.

Ja, vi grinte så meget, at vi nær aldrig havde fået sunget sangen, så sjov var den.

Sangen kom ind i en pose, som indeholdt: "to paptallerkner, to plastik snapseglas og et papgebis. Prøv at se på billedet her til venstre igen, sådan var alle gæster udstyret, da vi var halvt igennem sangen.  Du kan se sangen og dennes ordlyd, hvis du klikker på linket: "sangen".

Der var yderligere en fem seks sange, som det vil føre for vidt at komme ind på her, fordi der var nemlig et mere festligt indslag, jeg hellere vil omtale.

 

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

I dette indslag gøres der grin med en af mine daværende fritidsinteresser, nemlig at lave lokalradio. Jeg lavede et program lørdagaften, hvor lytterne kunne ringe ind og ønske en melodi, kvit og frit. Musikken der typisk blev ønsket, var Keld og Hilda, Bjørn & Okay, Kandis, Jodle Birge, Bjørn Tidemann, osv.

Det skal lige indskydes her, at når jeg var på "radioen", havde jeg altid min telefonsvarer slået til derhjemme.

Først fik jeg et brev, som du ser her til venstre. Det skulle jeg så åbne og læse højt, for hele selskabet. Du kan også læse brevet, ved at klikke på linket: "brev".

 

Umiddelbart efter endt oplæsning af brevet, blev jeg bragt endnu en gave. Og gæt engang, hvad tror du, der var deri ?? ET BÅND MED SUSSI OG LEO. Det er dem der optræder på Skagen, i spillestedet "SKANSEN".

Det er vist mildt sagt, hvis jeg siger: "Er der nogen jeg hader at lægge øre til, så er det Sussi og Leo, de er simpelthen forfærdelige, efter min mening".

Tro, det eller lad være, derefter kom de "sgu" med et telegram, til mig; fra Sussi og Leo, hvori de takker for jeg har spillet dem på Lokalradioerne i Brønderslev. Har du lyst til at se telegrammet, kan du gøre det ved at klikke på linket: "telegrammet".

Det blev der også grinet meget af, for alle i selskabet vidste, at jeg hader Sussi og Leo. (Undskyld udtrykket, men det er lige så sandt som det er skrevet).

Klik på billedet, for at se det i stor størrelse

 

Klik på billedet for at se det i stor størrelse

Efter spisningen og en hurtig kop kaffe med kransekage, var der lige tid til at pakke mine gaver ud, inden aftenens orkester spillede op til dans.

Jeg fik utrolig mange flotte, gode og dyre gaver, som du ser her på billedet til venstre. Der var bl.a. en Holmegaards lampe, en stelton termokande samt andre ting indenfor steltonserien, vaser, lysestager og meget andet.  

 

Aftenen afsluttes med dans, som det ses her på billedet til højre. Klokken 01.30 var der natmad, og dette var karrysuppe. 

Klik på billedet for at se det i stor størrelse