Make your own free website on Tripod.com
Group    Quiz

1.)Which BSB is also a qualified ballroom dance instructor?
   a.)AJ
   b.)Howie
   c.)Kevin
   d.)Brian
2.)This boy has a passion for Shakespeare and writing poetry of his 
   own, can you guess who he may be?
   a.)Brian
   b.)Kevin
   c.)Nick
   d.)AJ
3.)When not performing you might find this boy scuba diving in the 
   tropics...
   a.)Nick
   b.)Kevin
   c.)AJ
   d.)Howie
4.)If you were serving Howie breakfast in bed, he would most likely
   ask for...
   a.)eggs and bacon
   b.)oatmeal
   c.)a thick vanilla shake
   d.)pancakes with maple syrup
5.)Which BSB is known as "Mr.Cool"?
   a.)AJ
   b.)Nick
   c.)Howie
   d.)Kevin
6.)Nick was featured as an extra in the dramatic film:
   a.)"Honey I Shrunk the Kids"
   b.)"Beetlejuice"
   c.)"Mouse Hunt"
   d.)"Edward Scissorhands"
7.)The Backstreet Boys received their first ever gold record in which 
   country?
   a.)Ireland
   b.)Sweden
   c.)United States
   d.)Germany
8.)Which BSB was born in the same hospital as Lucille Ball, star of 
   " I Love Lucy" fame?
   a.)Brian
   b.)Nick
   c.)Howie
   d.)Kevin
9.)It's the end of a perfect date with Howie. Now it's the best time 
   to...
   a.)shake hands and say goodnight
   b.)check schedule calendar to pencil her in for another date
   c.)invite her for a quiet moonlight stroll on the beach
   d.)take her to an all night disco
10.)Which boy spent 8 years living in a log cabin?
    a.)Howie
    b.)Kevin
    c.)Nick
    d.)Brian
11.)When climbing to the top of the Empire State Building, who may 
    elect to stay behind?
    a.)Nick
    b.)Brian
    c.)Kevin
    d.)AJ
12.)All of the boys have terrific hair styles, but who actually won 
    an award for his?
    a.)Nick
    b.)Brian
    c.)AJ
    d.)Kevin
13.)At a concert in Montreal, the boys performed a special song for
    a girl who was:
    a.)sick with the flu
    b.)confined to a wheelchair
    c.)recently cast for a broken arm
    d.)screaming and crying uncontrollably
14.)A special outing that AJ might like best would be:
    a.)a day at the big top circus
    b.)a dog show
    c.)a renaissance fair
    d.)an amusement park
15.)Which member actually did a commercial for the Florida State 
    Lottery?
    a.)Nick
    b.)Howie
    c.)Kevin
    d.)AJ
16.)Playing keyboards at restaurants during wedding may not seem 
    like the beginning of superstardom, but it was for:
    a.)Howie
    b.)Nick
    c.)AJ
    d.)Kevin
17.)Whose uncle was in a 50's rock 'n' roll outfit called "Richie and
    the Rockets"?
    a.)AJ's uncle
    b.)Howie's uncle
    c.)Kevin's uncle
    d.)Nick's uncle
18.)After a sprained ankle, this member agreed to auction off his leg
    cast to a well known charity. This unsual generous offer was made
    by:
    a.)AJ
    b.)Howie
    c.)Nick
    d.)Brian
19.)Which member was offered a singing scholarship to the Unversity 
    of Cinncinnati?
    a.)Brian
    b.)Nick
    c.)AJ
    d.)Howie
20.)Which member put on a winning performance at the 1992 "New 
    Original Amateur Hour"?
    a.)AJ
    b.)Howie
    c.)Nick
    d.)Kevin






Answers:
1.)c
2.)d
3.)a
4.)d
5.)a
6.)d
7.)d
8.)b
9.)c
10.)b
11.)b
12.)a
13.)b
14.)c
15.)a
16.)d
17.)a
18.)a
19.)a
20.)c

Song    Quiz

1.)What song does this line go to,"I'd walk half way around the world
   for just one kiss from you"?
   a.)"Heaven In Your Eyes'
   b.)"Anywhere For You"
   c.)"I'll Never Break Your Heart"
   d.)"Darlin'"
2.)Who sings this line in "That's The Way I Like It": "Hey, Mystery 
   Lady, you got something I like. Tell me you're here to stay."
   a.)Nick
   b.)Howie
   c.)AJ
   d.)Brian
3.)Which Backstreet Boys do solos during their concerts?
   a.)All of them
   b.)Nick and Brian
   c.)AJ and Nick
   d.)Kevin and Howie
4.)What song did Brian write?
   a.)"All I Have To Give"
   b.)"Heaven In Your Eyes"
   c.)"That's What She Said"
   d.)"My Heart Stays With You"
5.)What song does Nick sing solo during their concerts?
   a.)"Lay Down Beside Me"
   b.)"If You Stay"
   c.)"Heaven In Your Eyes"
   d.)"Nobody But You"





Answers:
1.)b
2.)d
3.)a
4.)c
5.)c

Video    Quiz

1.)Which song has two different videos?
   a.)"Quit Playing Games"
   b.)"Anywhere For You"
   c.)"I'll Never Break Your Heart"
   d.)"All I Have To Give"
2.)In what video are the Boys singing in the rain?
   a.)"As Long As You Love Me"
   b.)"All I Have To Give"
   c.)"Get Down"
   d.)"Quit Playing Games"
3.)In what video are the Boys performing on a disco ball?
   a.)"Everybody"
   b.)"Get Down"
   c.)"We've Got It Goin' On"
   d.)"I'll Never Break Your Heart"
4.)Who is riding a motorcycle in the "We've Got It Goin' On" video?
   a.)Kevin
   b.)AJ
   c.)Nick
   d.)Brian
5.)What video is AJ's ex-girlfriend Marisa in?
   a.)"Get Down"
   b.)"Everybody"
   c.)"As Long As You Love Me"
   d.)"All I Have To Give"




Answers:
1.)c
2.)d
3.)b
4.)a
5.)c




Nick    Quiz

1.)When was Nick born?
   a.)Jan. 8th
   b.)Jan. 18th
   c.)Dec. 28th
   d.)Jan. 28th
2.)What grade was Nick in when he moved to Tampa?
   a.)4th Grade
   b.)1st Grade
   c.)9th Grade
   d.)What are you talkin' about?? He was born there!!!
3.)Which BSB threw Nick out of the dressing room in his green bikini
   briefs?
   a.)Howie
   b.)Brian
   c.)Kevin
   d.)AJ
4.)Which one of his siblings is also a singer?
   a.)BJ
   b.)Angel
   c.)Leslie
   d.)Aaron
5.)True or False: Nick was an original Backstreet Boy.





Answers:
1.)d
2.)a
3.)c
4.)d
5.)false



AJ    Quiz

1.)When was AJ born?
   a.)Jan. 28th
   b.)Jan. 9th
   c.)Jan. 29th
   d.)Dec. 9th
2.)How old was AJ when he started modeling and acting?
   a.)1 yr old
   b.)8 yrs old
   c.)6 yrs old
   d.)16 yrs old
3.)What's his favorite color?
   a.)purple
   b.)blue
   c.)yellow
   d.)green
4.)When is AJ's mom, Denise's birthday?
   a.)Aug. 17th
   b.)Jan. 9th
   c.)Jan. 28th
   d.)Feb. 20th
5.)True or False: AJ auditioned to a New Kids On The Block song when 
   auditioning to be a BSB.





Answers:
1.)b
2.)c
3.)c
4.)a
5.)True