Verbaal en niet anders!!Beginpagina.

ibn hamzabamza
duyvendak onthult.
israel
israel more facts
funpage
politiek correct
theo van gogh
pamela hemelrijk
hafid bouzaz
liegen in islam
bukhari,s
Nederland ontwaakt
moslimgeweld
koran
pim!
islam
discriminatie
gastarbeiders
schrijvers over islam
ayan
Het fenomeen"palestein"
arafat
plo en palestina
antisemitisme
antisemitisme
plo en israel
gretta duisenberg
a.e.l.
gouden eikel
Moslimgeweld

De geweldsspiraal in naam van allah de barmhartige.
11 september 2002
Aanslagen door middel van gekaapte vliegtuigen op het WTC en het Pentagon.
Gevolg zo'n 3000 doden.

12 oktober 2002
Bomaanslag op twee discotheken in de badplaats Kuta op Bali. Ruim 190 doden, onder wie veel westerse toeristen.

21 oktober 2002
Palestijnse zelfmoordaanslag opeen bus in het noorden van IsraŽl. Veertien doden en tientallen gewonden. Een jeep, geladen met explosieven, werd vlak voor de bus gereden en tot ontploffing gebracht.

28 oktober 2002
Tsjetsjeense gijzelactie in Moskou. Er vallen 167 doden, inclusief de vijftig gijzelnemers.

21 november 2002
Palestijnse zelfmoordaanslag opeen bus in Zuid-Jeruzalem, opgeŽist door Hamas. Twaalf doden en 49 gewonden. Veel schoolkinderen.

28 november 2002
Dubbele aanslag in Kenia, opgeŽist door AI-Qaida. Vijftien doden. Een four-wheel drive, gevuld met explosieven, reed met drie zelfmoordterroristen in op het IsraŽlische Paradise Hotel in de Keniase badplaats Mombasa. Enkele minuten daarvoor werden raketten afgevuurd opeen IsraŽlisch vliegtuig met 261 inzittenden dat net uit Mombasa was opgestegen. De raketten gingen rakelings langs het vliegtuig.
Von palšstinensischen Terroristen entfŁhrt: Lufthansa-Maschine ''Landshut''
27 december 2002
Zelfmoordaanslag door moslimrebellen op het Russische regeringscentrum in de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny. Ten minste 46 doden. Twee trucks met explosieven reden binnen ťťn minuut in op het vier verdiepingen tellende gebouw en lieten een zes meter diepe krater achter.

5 januari 2003
Dubbele zelfmoordaanslag in een getto in Tel Aviv waar, voornamelijk illegale, buitenlandse arbeiders wonen. 22 doden en 100 gewonden. Twee Palestijnse terroristen bliezen zich binnen een halve minuut op in twee straatjes bij het busstation.

1 april 2003
Iraakse zelfmoordaanslag in Najaf. Een `martelaar' zat in een taxi, wenkte naar Amerikaanse soldaten en toen die vlakbij waren, ging de bom af Behalve de terrorist kwamen elf Amerikaanse soldaten om het leven.

30 april 2003
Zelfmoordaanslag door Britse moslims in Tel Aviv. Vier doden en vijftig gewonden. De bom, gevuld met spijkers, kwam tot ontploffing in het cafť Mike's Place. Een week later werd in Groot-BrittanniŽ een moslimnetwerkje opgerold.
                                                               
12 mei 2003
Zelfmoordaanslag in het Tsjetsjeense stadje Znamenskoje. 59 doden en 300 gewonden, voornamelijk burgers. Een vrachtwagen, geladen met explosieven, ontplofte in het centrum.

16 mei 2003
Vijf zelfmoordaanslagen in het Marokkaanse Casablanca. Veertig doden en honderd gewonden. De aanslagen waren gericht op onder meer een Spaans cultureel centrum en enkele joodse doelen.

5 juni 2003
Zelfmoordaanslag van een vrouw bij een bus in Mozdok, de hoofdstad van de Russische deelrepubliek Noord-OssetiŽ. Vijftien doden en zestien gewonden. De vrouw had een wit verpleegstersuniform aan en droeg een explosievengordel. Ze dook voor de bus, liet zich overrijden en bracht zich tegelijk tot ontploffing.

7 juni 2003
Zelfmoordaanslag op een bus van het ISAF-konvooi in Kaboel. Vier Duitse soldaten kwamen om. Ze waren met de bus onderweg naar het vliegveld om naar huis te gaan. Een taxi manoeuvreerde zich naast de bus en kwam tot ontploffing.

11 juni 2003
Palestijnse zelfmoordaanslag op een bus in Jeruzalem. Zeventien doden. De aanslag werd opgeŽist door Hamas.

5 juli 2003
Dubbele zelfmoordaanslag door twee Tsjetsjeense meisjes op rockfestival in Moskou. Vijftien doden. De meisjes bliezen zichzelf tien minuten na elkaar op middels zelfmoordriemen met een kilo springstof.

2 augustus 2003
Islamitische zelfmoordaanslag opeen militair ziekenhuis in Mozdok, de hoofdstad van de Russische deelrepubliek NoordOssetiŽ. Vijftig doden. Een vrachtwagen met ťťn ton springstof reed het vier verdiepingen tellende gebouw binnen. Er bleef slechts ťťn muur staan. .

5 augustus 2003
Islamitische zelfmoordaanslag op het Marriott Hotel in Jakarta.
Meer dan tien doden en 74 gewonden. Een bom, verborgen in een Toyota Kijang, kwam tot ontploffing. Een van de slachtoffers was de Nederlander H. Winkelmolen, directeur van de Indonesische dochter van de Rabobank.

19 augustus 2003
Zelfmoordaanslag op het VN hoofdkwartier in Bagdad. Twintig doden, onder wie de VN-gezant Sergio Viera de Mello. Een zware bom uit een arsenaal van Saddam Hoessein, bevond zich samen met andere explosieven op een vrachtwagen die via een kleine toegangsweg tot vlak onder het kantoor van De Mello gereden werd. Onderzoekers vermoedden dat er sprake was van een insidejob.

19 augustus 2003
Palestijnse zelfmoordaanslag op een bus in Jeruzalem.
Twintig doden, onder wie zes kinderen. Het was de honderdste Palestijnse zelfmoordaanslag in drie jaar.
De dader, Rael Abdel-Hamed Misk, poseerde een dag ervoor nog voor een familiefoto, met zijn twee kleine kinderen in de armen.

Enter subhead content here

Enter content here

Enter supporting content here