Fra Ove Gaassand. Innlevert 7/5-1999
Storørreten

Etter endelig å ha trosset de verste strykende fra Røoset og opp til Reva kom vi plutselig helt ut av kurs omtrent midtveis i turen, med kano og en masse unødvendig bagasje stod vi midt inne i skogen ved et tjern som ikke stemte med kartet i det hele tatt. Alle var sliten etter å ha trosset Røa, den sørlige siden av den. Turen fant sted i 1996 et sted mellom 20/6- 30/6.
Da skjedde det noe som siden er blitt et mareritt, du skjønner Jonnhy hev en sluk ut i vannet, en Droppen Sølvgrå 12g tror jeg det var, og sluken hadde ikke før landet før jeg hørte de andre, bestående av Atle, Rune Chr. og Alan ropte at jeg måtte komme og hjelpe til med og få fisken på land.
Av alle ting tenkte jeg at hvorfor skulle jeg absolutt være den heldige til og få være med og hente en fisk opp av vannet, jeg var mer opptatt av kartet og bagasjen, men løp alikevel bort bare for å få et mareritt resten av livet.
Du skjønner at da jeg kom bort, oppdaget jeg en Ørret på minst 2 kg. I etter tid har jeg bare måtte medgi at jeg tok tak i Guten i stedet for fisken, med det resultat at fisken slet seg. Derfor legger jeg noen slengturer innom dette tjernet så ofte som mulig. Jeg vet at den er her, nettopp i dette tjernet.

Håper at andre lar seg inspirere.
Mvh Ove

Mail til Ove Gaassand Ingen hjemmeside

Tilbake Neste