Louis Meylemans Website

Welkom op mijn website!

Reeds verschillende jaren ben ik bezig met opzoekingen naar mijn "roots". Ik beschik over redelijk wat informatie.  Deze informatie wil ik met anderen delen.  Een gedeelte van de informatie waarover ik beschik heb ik op deze website geplaatst.
U vindt op deze site ook bronbewerkingen t.t.z. de registers van de Burgerlijke Stand van Oevel en Westerlo.  Van Oevel geven we een overzicht van de geboorten, huwelijken en overlijden tijdens de periode 1802-1822.  Van Westerlo geven we een overzicht van de geboorten, huwelijken en overlijden tijdens de periode 1802-1812.
Verder vindt u links naar sites van mijn geboortestreek.  Er is een link naar de officiŽle website van de gemeente Westerlo.  Hier is de archiefpagina voor de genealogen interessant omdat op deze pagina's een overzicht gegeven wordt van de microfilmen die de gemeente in haar bezit heeft.  Het gaat hier over de microfilmen van de gemeenten Oevel, Tongerlo, Westerlo en Zoerle-Parwijs.  In totaal gaat het hier over meer dan 200 microfilms.  Deze microfilmen kunnen geraadpleegd worden op een viewer-printer.  Verder kan men in dit archief de boeken van de Burgerlijke Stand raadplegen van de gemeentes Oevel, Tongerlo, Westerlo en Zoerla-Parwijs van +/- 1800 tot 1900.  De gemeente beschikt tevens over de bewerkingen van de parochieregisters van de verschillende parochies op haar grondgebied.  Er zijn bewerkingen van de parochieregisters vanaf de invoering van de parochieregisters tot de Franse Revolutie.

Email: Louis Meylemans

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 16-03-01 21:25.

Bezoekersteller