Laman Yang Merestui Perjuangan Menegakkan Sebuah Negara Islam

Anda Pengunjung ke Sejak 4 Mac, 1999

Kemaskini Terakhir: 07 November 1999

______________________________________________________________________________

 


MAHATHIR ADALAH ANTARA 'M' YANG MESTI DIBASMI!

Pelancaran Operasi Membasmi Fitnah merupakan tindakan Umno untuk memperbetulkan segala prasangka buruk yang dilemparkan pihak tertentu selama ini, kata Naib Presiden Umno Datuk Seri Najib Razak.

Menerusi operasi itu Umno akan bertindak balas secara agresif dan lebih menyeluruh dalam usahanya memerangi 'fitnah' yang dilemparkan oleh pembangkang berdasarkan garis panduan yang diberikan oleh Presiden Umno Maha Firaun.

Ops 7M bagi memerangi tujuh perkara yang seringkali dilakukan pembangkang iaitu memfitnah, membohong, memaki hamun, mencarut, membenci orang lain, menyangka buruk dan menghasut.

Pelancaran operasi ini membuktikan bahawa segala kempen penerangan bagi memberikan penjelasan dakwaan fitnah selama ini ditolak oleh rakyat.

Sementara itu kalangan rakyat mempertikaikan 7 M yang digemburkan oleh parti kerajaan kerana bertindak demikian seolah memperlihatkan Bn itu sebagai parti terbersih. Rakyat menilai bahawa 7M dilakukan oleh PM Maha Firaun sepanjang beliau berkempen menentang rakyat yang cintakan kebenaran dan keadilan.

Mereka menyifatkan ke semua 7M itu dilakukan oleh pimpinan tertinggi kerajaan BN selama ini dan menambah 1 M lagi perlu dibasmi iaitu Mahathir sendiri!!!