Laman Yang Merestui Perjuangan Menegakkan Sebuah Negara Islam

Anda Pengunjung ke Sejak 4 Mac, 1999

Kemaskini Terakhir: 08 November 1999

______________________________________________________________________________

 


PERLUKAH DIADAKAN MOGOK UMUM

Memandangkan kepada perkembangan terkini dimana pemimpin pemimpin parti alternatif di tahan polis kerana menegakan keadilan. Mahafiraun pula di jangka kan akan mengatukan strategi untuk mempertahan kuasa beberapa tahun lagi tanpa mengadakan pilihan raya melalui kuasa mageran yang mana akan memberikan sambungan kuasa kerajaan seterusnya selama tempoh dua tahun lagi ia tu akan berkuasa sehingga April 2002.

Tidak mungkin Mahafiraun akan mengadakan pilihan raya kerana kekalahan adalah nyata bagi BN. Kerajaan mageran akan memberi masa yang cukup untuk mematikan pembangkan dan mendapatkan sokongan untuk BN semula.

Olih itu, 'general strike' secara menyeluroh dan berperingkat-peringkat merupakan di antara senjata yang paling tajam untuk rakyat bertindak untuk menundukkan kerajaan zalim.

General strike akan melumpuh kan ekonomi negara yang mana kroni mahafiraun lah yang paling rugi hingga bankrap rakyat yang main saham akan rugi sedikit sahaja berbanding kroni mahafiraun yang akan rugi berbilion lagi dan terpaksa menundurkan diri.

Negara akan pulih dari segi ekonomi semula dengan sebenarnya dari segi moral dan ekonomi apabila mereka di undurkan olih rakyat!!!

Allahu Akbar®