Laman Yang Merestui Perjuangan Menegakkan Sebuah Negara Islam

Anda Pengunjung ke Sejak 4 Mac, 1999

Kemaskini Terakhir: 12 November 1999
Perhatian: Laman ini paling sesuai dengan paparan Internet Explorer
______________________________________________________________________________

 

PESANAN PENTING ! AWAS DENGAN TAKTIK-TAKTIK KOTOR INI

Saya telah mendapat maklumat dan ingin memberikan peringatan dan AMARAN KERAS kepada para penyokong Barisan Alternatif dan rakyat Malaysia amnya akan taktik-taktik kotor di bawah yang akan dicetuskan oleh Barisan Nasional dalam pilihanraya kali ini.

  1. Mahathir akan gunakan isu PM bukan Islam yang disebut oleh TG Dato Nik Aziz baru-baru ini untuk menakut-nakutkan orang Melayu ‘kununnya’ ketuanan Melayu akan lenyap jika dibiarkan PAS menang. INGAT…. JANGAN SEKALI-KALI TERPENGARUH DAN TERTIPU DENGAN PUTAR BELIT INI.
  2. Perisytiharan Mahathir - Negara akan huruhara dan kacau bilau jika BA menang. Dalam Utusan Meloya hari ini (11 November) Mahathir sudah membayangkan yang rusuhan pasti akan terjadi. Ini dilakukan dengan perbuatan provokasi oleh SB-SB polis dan SB UMNO dan daripada pasukan Gerak Gempur UMNO dengan menyamar sebagai “orang-orang BA” dan akan mencetuskan kekacauan di beberapa tempat khususnya Ibukota KL. Kekacauan dan rusuhan ini akan dibuat sungguh-sungguh sekiranya keputusan awal mendapati BA mendahului kemenangan pilihanraya pada 27 atau 28 November ini. INGAT KEPADA SEMUA PENYOKONG BA…. Jika ada di mana-mana orang-orang yang cuba bertindak diluar tabie seperti mahu membakar bangunan, menyerang tempat ibadat dan bergaduh antara kaum Melayu, India dan Cina, segera bertindak dengan menangkap mereka. Ingat ! Jangan bertindak sendirian kerana risikonya tinggi. Bertindak dalam kumpulan yang agak besar. INGAT !! Ancaman huruhara ini merupakan suatu ugutan Mahathir kepada rakyat supaya menjadi gentar dan takut untuk mengundi BA kerana kununnya negara akan kacau bilau jika pembangkang menang.
  3. Pasukan Gerak Gempur UMNO dan SB-SB mereka akan memakai t-shirt yang berlambangkan parti-parti Barisan Alternatif. Mereka-mereka ini akan cuba membuat provokasi dengan tujuan untuk menggugat ketenteraman awam dan seterusnya perisytiharan darurat sekiranya keadaan sudah tidak terkawal. Saya mencadangkan supaya para penyokong BA jangan sekali-kali memakai t-shirt yang berlambangkan parti masing-masing. Cukup memakai pakaian biasa sahaja. KETIKA KEADAAN INI AMAT SUKAR UNTUK MENGENALI MUSUH DALAM SELIMUT DAN GUNTING DALAM LIPATAN YANG BERTINDAK SEPERTI MUSANG BERBULU AYAM ! !
  4. Maklumat di atas adalah bertepatan dengan apa yang pernah didedahkan dalam laman-laman reformasi beberapa minggu lepas. Berikut saya perturunkan semula sekali lagi akan taktik-taktik kotor yang akan dilakukan oleh BN seperti yang didedahkan oleh seorang Hamba Allah yang menyokong perjuangan BA pada 15 Oktober lepas. Sila edarkan dan cetak seluas-luasnya dan beri penerangan kepada sekalian orang-orang kampung serta rakyat sekalian.

SAYA MEMINTA AGAR SEMUA RAKYAT TIDAK TERPEDAYA DENGAN KERJA_KERJA KOTOR BARISAN NASIONAL DALAM PILIHANRAYA KALI INI. INGAT…SEMUA KERJA-KERJA KOTOR TERSEBUT BUKAN SEKALI-KALI KERJA BARISAN ALTERNATIF, TETAPI KERJA BARISAN NASIONAL. BARISAN ALTERNATIF SAMA SEKALI TIDAK BERUPAYA UNTUK MELAKUKAN KERJA-KERJA KEJI SEBEGITU. DAN AWASSLAH DENGAN MEREKA-MEREKA YANG MENYAMAR !!

Antara Taktik Kotor Yang Bakal Dimainkan Oleh BN: JAHAT ITU SATU KEMESTIAN

Saudaraku yang dihormati sekelian, Berikut adalah hasil keputusan mesyuarat sulit yang telah dijalankan oleh beberapa para konspirator @ diktator bersama unit gerak saraf UMNO/BN, unit risik 7, dan SB yang akan dipastikan 80 % penghasilannya akan membawa kejayaan. Antara lain tujuan yang paling utama ialah untuk memastikan kemenangan BN sewaktu pilihanraya nanti.

Saudaraku, Tidak semua SB itu anjing Mahathir. Ada juga yang berhati insan. Ada juga yang berperikemanusiaan. Namun begitu penonjolan diri tidak perlu. Yang penting sekali adalah keikhlasan dan kejujuran dalam menangani yang mana benar dan yang mana salah.

Berikut diperturunkan kertas kerja penghasilan keputusan mesyuarat tersebut.

Objektif :

A. AGAR RAKYAT MARAHKAN BARISAN ALTERNATIF (BA)

B. PERPECAHAN TIMBUL DI KALANGAN BA

C. KELAM KABUT BERLAKU DI PIHAK BA

D. BA BERTINDAK BALAS HINGGA BERLAKU

E. PERGADUHAN BERLAKU RUSUHAN KAUM YANG MEMBAWA KEPADA DHARURAT

(1) Bendera dan poster Barisan Alternatif akan di tampal oleh puak BN di tempat awam dengan teknik penampalan yang menyusahkan orang awam. Contohnya, di tampal menutupi papan tanda. Tumpuan utama ialah lampu isyarat dan arah jalan.

(2) Menampal sticker dan poster mini Barisan Alternatif di cermin hadapan dan belakang kereta orang ramai.

(3) Menampal poster dan sepanduk di tempat ibadat semua kaum.

(4) Menconteng secara grafitti dengan warna /logo barisan alternatif pada dinding rumah ibadat dan tempat awam serta papan tanda.

(5) Mengedar gambar dan kartun lucah pemimpin wanita UMNO dan pemimpin UMNO agar rakyat menganggap ini angkara Barisan Alternatif.

(6) Menabur surat layang yang keterlaluan dam biadap yang ditujukan pada pemimpin UMNO agar rakyat silap sangka ianya ditulis dan diedarkan oleh Barisan Alternatif.

(7) Berkonvoi dengan sombong dengan kereta dan motosikal dengan memakai baju Barisan Alternatif dan bendera Barisan Alternatif agar imej BA dirosakan. Termasuk melalui mesjid di waktu solat sambil bersorak-sorak REFORMASI, Takbir !! semata-mata agar tuduhan dilemparkan kepada BA.

(8) Mengupah tukang kacau dan tukang sorak diceramah BN agar rakyat menuduh ahli BA kaki kacau.

(9) Mengoyak dan membakar poster dan billboard Barisan Nasional. Media akan memainkan peranan menuduh pembangkang main kotor.

(10) Menyembur lembu dan kambing dengan logo Barisan Alternatif Agar BA dituduh zalim dan keterlaluan. Menyembur cat secara grafitti pada kereta orang awam dengan logo Parti Alternatif.

(11) Meletakan kain pelikat murah dan lambang BA supaya rakyat tuduh BA ciplak BN dan ingin rasuah pengundi.

(12) Menaikan sepanduk berbunyi " UMNO PARTI KAFIR!!". " UNDI PAS MASUK SYURGA! " "MAHATHIR FIRAUN " dsb. Dengan rakyat akan menuduh jelaslah memang satu komponen parti BA adalah ekstremis agama.

(13) Mengedar surah Yasin berlogokan Barisan alternatif dan diedar dimesjid seluruh negara supaya rakyat tuduh BA sanggup mempermainkan agama.

(14) Menconteng belakang bas-bas tempatan dan ekspress dengan kata-kata menghina Mahazalim dan BN semata-mata agar BA dituduh ekstrim.

(15) Menalipon secara rambang dan menjerit undilah Barisan Alternatif! Ini akan dilakukan sepanjang masa.

(16) Menaburkan beratus ribu poster super mini BA dari bangunan tinggi Di KL agar jalan-jalanraya di KL dipenuhi poster super mini Dan rakyat memarahi BA kerana mengotorksn bandaraya.

(17) Menyebarkan risalah berbau ugutan dikalangan kaum wanita bahawa PAS akan menghukum wanita yang tidak menutup aurat.

(18) Menyebarkan poster palsu ceramah BA . Tajuk ,Penceramah, Masa yang sama tetapi tempat berlainan. Rakyat akan keliru dan marah. (

19) Menyebarkan gambar-gambar super impose DSAI seolah-olah berada di Nudist Camp di USA.

(20) Mengedarkan kaset yang di edit dan dubbing secara profesional kununnya perbualan DSAi dengan isteri seorang pemimpin Perak.

(21) Mengedarkan video yang diedit secara profesional kununnya DSAI sedang melakukan hubungan seks dengan wanita-wanita asing.

(22) Mengedarkan kononnya surat dari pejabat Kadhi menyatakan permohonan cerai dari DSWA kepada DSAI serta beraneka tuduhan kununnya DSAI memukul DSWA dan melakukan seks luar tabii.

(23) Menyebarkan surat layang yang kononnya jika BN kalah DAP akan memerintah Malaysia.

(24) AWAS..Reformis India harap ambil perhatian. Ada dalam senarai tindakan khas ialah membakar kuil-kuil Hindu dengan menyamar kumpulan berserban dan berjubah. Awas tektik kotor membakar sentimen keagamaan. Undi orang India penting. Oleh itu usaha terkotor akan dibuat agar orang India bencikan PAS dan BA. Jaga kuil anda.

(25) AWAS?Juga dalam pelan tindakan khas membakar mesjid dan surau oleh kumpulan berkulit gelap dan di sangka orang Hindu. Akibatnya orang Islam silap faham dan menyerang kuil Hindu. Perang besar! ??.. DHARURAT!!!

(26) Mengedarkan lapuran palsu Pusat Perubatan mengesahkan DSAI adalah HIV positif. Semata-mata untuk mengukuhkan tuduhan DSAI adalah bi-seksual. Semua perancangan di atas akan dilaksanakan dengan cara yang berbeza pada tempat yang berbeza mengikut pecahan kaum,intelektual penduduk, Arahan adhoc oleh Ketua parti. Ada risalah akan di tabur melalui helikopter Pada waktu malam.

" YA ALLAH TUHAN RABBUL JALIL, TUHAN YANG MAHA PERKASA DAN MAHA MELIHAT, KAMI BERMOHON KEPADAMU YA ALLAH, HANCURKANLAH DAN PATAHKANLAH SEGALA TIPUDAYA DAN MAKAR JAHAT GOLONGAN MUNAFIK DAN JAHILLIYYAH ITU DENGAN KEBESARAN DAN KEAGUNGANMU.

YA ALLAH, ENGKAU TIMPAKANLAH KEHINAAN DAN KEHANCURAN YANG BESAR KE ATAS PERKUMPULAN MEREKA.

YA ALLAH, ENGKAU PECAHBELAHKANLAH HATI-HATI MEREKA DAN CAMPAKKANLAH RASA PERMUSUHAN DAN KEBENCIAN SESAMA MEREKA DAN MUSNAHKANLAH KUMPULAN MEREKA YA ALLAH.

YA ALLAH, BANTULAH KAMI UNTUK MENGALAHKAN KAUM YANG ZALIM DAN MENINDAS ITU.

YA ALLAH, ENGKAU MUSNAHKANLAH KEKUASAAN KERAJAAN BARISAN NASIONAL ITU SEHINGGA NAMA MEREKA TENGGELAM MENJADI KUTUKAN AKIBAT KEZALIMAN MEREKA.

YA ALLAH, TUHAN YANG MEMILIKI DAN MENGUASAI HATI-HATI MANUSIA, ENGKAU BUKAKANLAH PINTU HATI SEMUA PARA PENGUNDI AGAR HANYA MENGUNDI BARISAN ALTERNATIF DAN KURNIAKANLAH KEMENANGAN YANG HAMPIR KEPADA KAMI YA ALLAH.

WAHAI TUHAN YANG MEMILIKI KEBESARAN DAN KEAGUNGAN, ENGKAU KIRIMKANLAH TENTERA-TENTERAMU YANG KELIHATAN DAN TIDAK KELIHATAN UNTUK MENGGAGALKAN SEGALA RANCANGAN JAHAT BARISAN NASIONAL DAN BERBUAT ANIAYA KEPADA RAKYAT YANG TIDAK BERDOSA.

WAHAI TUHAN YANG MEMILIKI KERAJAAN, ENGKAU KURNIAKAN KERAJAAN KEPADA SIAPA YANG ENGKAU KEHENDAKI DAN ENGKAU CABUT KERAJAAN ITU DARI SIAPA YANG ENGKAU KEHENDAKI. KURNIAKANLAH KEPADA KAMI GOLONGAN RAKYAT YANG TERTINDAS INI KEMENANGAN YANG DEKAT WAHAI TUHAN KAMI.

YA ALLAH, YA RAHMAN YA RAHIMM,
HANYALAH KEPADAMU KAMI MEMOHON DAN MEMINTA PERTOLONGAN. KABULKANLAH YA ALLAH DAN SELAMATKANLAH NEGARA KAMI DARI KEHANCURAN DAN KEMUSNAHAN OLEH GOLONGAN ZALIM YANG SANGAT DURHAKA KEPADAMU ITU

CETAK DAN EDARKAN SELUAS-LUASNYA AGAR TEMBELANG-TEMBELANG BN INI TERBONGKAR SEBELUM DILAKSANAKAN KERANA KITA TIDAK PUNYA MEDIA UNTUK MEMBERI PENJELASAN DALAM MASA YANG SINGKAT JIKA BN BERJAYA MELAKSANAKANNYA.

INGAT !! JANGAN PANDANG RINGAN ANCAMAN JAHAT BN INI !!

Cucu Datuk Bahaman