Laman Yang Merestui Perjuangan Menegakkan Sebuah Negara Islam

Anda Pengunjung ke Sejak 4 Mac, 1999

Kemaskini Terakhir: 13 November 1999
Perhatian: Laman ini paling sesuai dengan paparan Internet Explorer
______________________________________________________________________________

 

KEMBALILAH KEPADA ISLAM KESATUAN UMMAH

Assalamualaikum W.B.T.
 Saya berseru kepada diri saya dan juga kepada sekalian umat Islam di Malaysia kerana dengan limpah dan kurniaNya sahaja kita masih dapat menyedut udara di bumi Malaysia yang tercinta ini. Kita perlu sedar sebagai seorang muslim kita wajib ada dalam diri kita keinginan untuk melihat tertegaknya negara islam di bumi Malaysia khasnya dan di dunia ini amnya. Kita dilarang sama sekali untuk memperlekehkan ugama kita sendiri ataupun yang berkaitan dengannya, termasuk menghina peribadi Rasullullah S.A.W. dan hukum-hukum Al-Quran.


Kita perlu sedar sebagai seorang islam, kita tertakluk dengan 6 rukun iman dan 5 rukun islam. Sebenarnya rukun iman dan rukun islam tidak boleh dipisahkan walau apapun jua berlaku. Tetapi kebanyakan dari kita tidak menyedarinya yang kita telahpun memisahkan kedua-duanya dengan cara menolak rukun iman dan hanya menerima pakai rukun islam sahaja. Perlu diingat jika satu rukun iman itu ditolak ataupun ragu-ragu, contohnya tidak mempercayai akan hukum-hukum Al-Quran maka ianya telah menjadi "zero" (6-1=0). Contohnya seseorang itu menolak firman Allah S.W.T. di dalam Al-Quran agar menghukum dengan hukum yang telah diturunkan olehNya, dengan kata lain secara tak langsung kita telah menolak kesemua rukun iman tersebut kerana ianya berkaitan di antara keenam-enam itu.   

Dari segi hukumnya, mengingkari rukun iman lebih dahsyat dosanya dari mengingkari rukun islam, kerana tanpa disedari perbuatan dalam rukun islam kita telah menjadi cacat. Sekali lagi saya berseru kepada dari saya dan kepada sekalian insan mengaku mengucap dua kalimah syahadah di Malaysia agar sentiasa taat kepada kedua-dua hukum ini. Janganlah sekali-kali mencerca atau menolaknya, apa lagi bersekonkol dengan mereka yang terang-terang menghina hukum-hukum Allah S.W.T. serta peribadi Rasulullah S.W.T. seperti P.M. (P*** M**) yang mengaku beragama islam.

Telah diketahui umum bahawa pilihanraya pada kali ini adalah pilihanraya yang paling kotor seperti yang diperkatakan oleh makluk Mahathir barua, sebagai seorang insan saya juga mempunyai perasaan, apatah lagi ugama kita di hina, Rasullulah di hina, Al-Quran di hina dan ulama di hina. Apakah yang masih tinggal pada kita sebagai seorang yang mengaku beragama islam ? Sabar kita ini ada batasnya, janganlah sampai apa yang hak pada kita dihina begitu rupa. Kami memberi amaran kepada Mahathir barua, lanun darat jangan sekali-kali cuba cetuskan kekacauan di bumi Malaysia tercinta ini, kelak kamu akan dicincang hidup-hidup. Kalau kamu yang mulakannya tahulah kami mengajar kamu serta kroni-kroni kamu serta anak cucu-cicit kamu, dunia ini bukanlah luas bagi kami, kamu tak boleh lari, kami akan korek sampai ke lubang cacing.

Di sini kami berseru kepada pengamal-pengamal Nasrul Haq, Afjad, Zikrillah, selendang merah dan semua ilmu silat baik secara batin mahupun secara nyata. Tak lupa juga untuk tentera, polis dan orang awam, jika Mahathir barua yang mulakan kekacauan di bumi Malaysia ini sama-samalah kita bersatu, untuk menyapu bersih golongan perosak Agama ini dari bumi Malaysia. Apakah kita tidak malu melihat golongan yang lemah diperlakukan sesuka hati oleh anjing-anjing suruhan keparat itu. Kita sepatutnya berada disaf hadapan, jangan biarkan sebarang kecelakaan berlaku ke atas ulama-ulama kita oleh tangan-tangan rakus anjing keparat. Kalau golongan ulama kita biarkan diperlakukan sesuka hati, pada siapa lagi yang kita hendak bergantung sebagai pedoman sepanjang hidup kita sebelum dipanggil oleh Allah S.W.T. untuk bertemu denganNya.

Kita sepatutnya berasa malu kerana tujuan kita mengamalkan sesuatu ilmu yang berlandaskan islam adalah untuk melindungi ugama kita dari dipijak-pijak, jangan sampai ugama kita dipijak dulu baharulah kita mahu mengatur langkah.

Percayalah tidak ada perjuangan yang paling bernilai lagi di akhir zaman ini melainkan perjuangan untuk menentang mereka yang terang-terang merosakkan ugama kita yang asalnya dari kalangan kita sendiri. Apakah erti hidup ini jika agama kita tergadai di bumi sendiri, lebih baik kita mati dalam perjuangan suci ini. Marilah kita sama-sama merangka satu penghidupan baru yang lebih harmoni di bumi Malaysia tercinta ini dengan berteraskan Al-Quran dan Sunnah Rasulullah S.A.W.

Kepada penganut-penganut agama selain dari Islam saya berseru agar kembalilah kamu kepada agama kamu masing-masing, kerana tidak ada agama yang menghalalkan judi, arak, penzinaan, rasuah dan sebarang bentuk penyelewengan.

 
TAKBIR..
ALLAHUAKBAR..ALLAHUAKBAR..ALLAHUAKBAR...AMIN YA RABBALALAMIN..
 
BARISAN JIHAD