Laman Yang Merestui Perjuangan Menegakkan Sebuah Negara Islam
Anda Pengunjung ke Sejak 4 Mac, 1999

Perhatian: Sila beralih ke Internet Explorer untuk paparan terbaik
KEMBALI LAGI UNTUK BERITA YANG LAIN PULA!!!

 

Strategi Kotor : AMARAN TERAMAT KERASS BUAT MAHATHIR 

Nampaknya Mahathir begitu beriya-iya untuk melaksanakan strategi kotornya dalam pilihanraya kali ini. Setiap hari dihighlightnya di dalam akhbar-akhbar penyebar fitnah bahawa parti KeADILan akan merusuh dan membuat huruhara. Persoalannya, bagaimana beliau boleh mengetahui perkara yang belum terjadi, dan begitu yakin ianya akan terjadi dan dicetuskan oleh Keadilan ? 

Benarlah segala maklumat yang didedahkan dalam internet sebelum ini bahawa Firaun Gila itu akan melaksanakan darurat kerana Barisan Nasional akan mengalami kekalahan teruk di tangan Barisan ALternatif. JIka ini berlaku, suasana seperti kemenangan FIS di ALgeria dahulu akan berulang di Malaysia, bilamana golongan yang menang dinafikan kemenangannya dan golongan yang kalah bermaharajalela secara ganas. 

Mahathir membuat kenyataan jahat itu dengan menyebut bahawa pilihanraya yang akan diadakan tidak lama lagi akan menjadi pilihanraya terkotor dalam sejarah negara tidak lain tidak bukan kerana mahu menakutkan rakyat bahawa pembangkang cenderung untuk bertindak ganas. Umum mengetahui bahawa jika pembangkanglah yang beliau maksudkan, nyata kenyataan yang dibuat tersebut berniat jahat, tidak bertanggungjawab dan keji. Ini kerana pembangkang bukanlah pihak yang memiliki segala kekuatan jentera pilihanraya baik sumber kewangan, media, polis, jabatan kerajaan dan sebagainya. 

Selama ini Barisan Nasional lah yang mempunyai segala peralatan dan kepakaran untuk merencanakan perbuatan jahat dan tidak beretika ketika pilihanraya berlangsung. Rakyat yang waras masih belum lupa dengan taktik-taktik kotor dan jahat yang dilakukan ketika pilihanraya-pilihanraya yang lalu termasuk memberikan 'pukulan maut' last minute kepada parti pembangkang. 

Ingin saya menyedarkan seluruh rakyat Malaysia sekalian bahawa Mahathir adalah seorang ahli strategis yang licik. Kenyataan beliau tersebut nyata mempunyai niat dan maksud yang tersirat di sebalik yang tersurat. Sejak setahun yang lalu, saya kerap membuat analisis terhadap setiap ucapan Mahathir. Dari pemerhatian yang dibuat, Mahathir seringkali mengatakan sesuatu yang kontra antara perbuatan dengan ucapannya. 

Misalnya, jika beliau membuat ucapan tentang budaya dan perbuatan fitnah yang menular di kalangan rakyat Malaysia kebelakangan ini dan menyeru supaya jangan suka memfitnah, maka sebenarnya perbuatan itulah yang akan dan telah dilakukannya. Beliau seringkali berbuat sesuatu yang songsang dan menyongsang dari pandangan umum. Awas semua !! Jika Mahathir berkata bahawa pilihanraya 29 November ni akan menjadi terkotor, maka yang akan melakukan kekotoran dan strategi kotor lagi jahat tersebut ialah Barisan Nasional sendiri. 

Berdasarkan maklumat yang diperolehi dalam masa 24 jam yang lalu, Mahathir telah merancang dan akan menggerakkan beberapa strategi kotor seperti berikut;

  1. Ketika kempen pilihanraya - mengarahkan pemuda-pemuda gerak gempur UMNO, SB dan mereka yang boleh dibeli maruahnya dengan upah tertentu, supaya menimbulkan ketakutan, prejudis, kebencian, kemarahan dan seumpamanya kepada parti-parti alternatif - PAS, keADILan, DAP dan PRM dengan tujuan membangkitkan kemarahan dan ketakutan rakyat. Antaranya ialah dengan bertindak ganas, mengugut dan tidak mustahil melakukan pembunuhan (seperti di Lubuk Merbau dahulu). Untuk tujuan ini, sebanyak dua kumpulan SB di Bukit Aman telah dilantik dan dilatih khas yang akan berlakon sebagai 'orang-orang PAS' dan 'orang-orang UMNO'. Mereka-mereka ini akan menyusup masuk ke dalam kem kedua-dua belah parti dengan menyamar secara komited dengan ahli parti yang sebenar. Kemudian kumpulan ini akan bertindak agresif antara satu sama lain, misalnya mengoyakkan poster parti lawan, cabar mencabar, menimbulkan provokasi ketika parti lawan sedang berceramah dan sebagainya . Bila keadaan menjadi tegang dan sukar dikawal, maka pihak polis diarah supaya campurtangan dan keadaan mungkin akan bertambah tegang dan akan merebak sehingga menjadi pertempuran berdarah. 
  2. Ketika pengiraan undi dan selepas keputusan pilihanraya diumumkan - Antara rencana jahat yang akan dilakukan oleh 'orang-orang PAS' dan 'orang-orang UMNO' tadi ialah ketika pengiraan undi dilakukan iaitu dengan menimbulkan provokasi atau situasi tegang di pusat pengiraan undi. Tujuannya ialah untuk menimbulkan kekacauan. Keadaan ini mungkin akan berlaku di pusat-pusat pengiraan undi yang menunjukkan BN akan mengalami kekalahan. Mungkin untuk menipu dalam pengiraan undi agak sulit bagi BN bilamana menyedari petugas atau wakil parti lawan mengawasi dengan teliti sewaktu pengiraan dibuat, maka akan diujudkan suasana tegang yang akan berakhir dengan keadaan tidak terkawal. Umum boleh mengagaknya sendiri akan keadaan yang bakal terjadi itu. Jika mereka mendapati akan kalah teruk, keadaan yang lebih tegang dan keganasan antara "dua kumpulan" tadi akan dicetuskan untuk menjustifikasikan tindakan Mahathir membuat perisytiharan darurat. Jika darurat diisytiharkan, kedudukan dan kemenangan parti-parti alternatif sudah pasti akan dinafikan (ingat kembali kemenangan FIS di Algeria dulu) 

Inilah yang dimaksudkan atau yang tersirat di sebalik peringatan Mahathir baru-baru ini bahawa pilihanraya 29 November nanti akan menjadi terkotor dalam sejarah. Terkotor yang akan dicetuskan oleh pembangkang seperti yang dimaksudkannya ialah keganasan, huruhara hatta pembunuhan yang akan dilakukan oleh "dua kumpulan" yang saya sebutkan di atas. 

Suka saya memberi amaran dan peringatan kepada parti-parti alternatif khasnya dan rakyat Malaysia amnya dan mencari kaedah untuk mematahkan strategi jahat BN ini. Saya ingin memberi AMARAN KERAS kepada Mahathir supaya jangan sekali-kali cuba menguji sentimen rakyat dengan melakukan perbuatan dan taktik yang tidak bertamaddun dan bersifat rimba tersebut. Saya tidak akan teragak-agak untuk memusnahkan anda wahai Mahathir menggunakan ilmu bathin jurus ghaib maut jika anda sanggup mengorbankan nyawa rakyat yang tidak berdosa dengan melakukan kekacauan dan rusuhan oleh anjing-anjing anda demi menegakkan kekuasaan anda ! 

Ingat Mahathir !! DEMI ALLAH, DEMI RASUL, aku bersumpah wahai Mahathir, jika engkau berani membuat huruhara dan rusuhan ciptaan engkau dalam pilihanraya kali ini, engkau tidak akan hidup melebihi 100 hari lagi selepas itu. Ini bukan gertakan kosong ! Ini bukan acah-acah atau cakap kedai kopi. Kalau mahu hidup lama lagi, jangan cuba bermain api !! Walau engkau kebal dari segala peluru sekalipun, pasti engkau tidak akan kebal dengan jurus maut ghaib yang dikirim secara bathin kepada engkau. INI ILMU PUTIH YANG AKAN MENGHANCURKAN ILMU HITAM ENGKAU MAHATHIR ! 

Seperkara lagi yang ingin saya ingatkan khususnya kepada rakyat Malaysia sekarang ialah mengenai persiapan untuk melarikan diri keluar negara oleh Mahathir & keluarganya bersama dengan barua-baruanya seperti Daim, Megat Junid, Aziz Shamsuddin, Mohtar Abdullah, Augustine Paul, Ummi Sundal, dan lain-lain yang terlibat dengan jenayah konspirasi terhadap Anwar, sekiranya keputusan awal menunjukkan kemenangan besar berpihak kepada Barisan Alternatif dan sentimen rakyat majoriti tidak memungkinkan beliau mengambil tindakan mengisytiharkan darurat. 

Jika keadaan menunjukkan kedudukan 50-50 besar kemungkinan huru hara yang dicetuskan oleh "dua kumpulan" tadi akan dijadikan alasan kukuh untuk darurat diisytiharkan. Oleh itu saya menyeru kepada semua rakyat yang cintakan keadilan dan penyokong Barisan Alternatif supaya mengawasi kesemua pintu keluar negara seperti KLIA dan kesemua lapanganterbang antarabangsa, pintu keluar di sempadan dan setiap lorong sulit pintu keluar di sempadan Singapura dan Thailand. Pengawasan ini hendaklah dibuat pada malam keputusan pengiraan undi dibuat hinggalah kerajaan alternatif mengangkat sumpah membentuk kerajaan baru. 

Jika ternampak ada di antara mereka yang cuba untuk melarikan diri melalui mana-mana pintu keluar tersebut, tangkapan hendaklah dibuat serta merta dan serahkan kepada pihak tentera atau polis yang menyokong kita. Tentera dan polis yang menyokong Barisan Alternatif hendaklah bertindak pantas supaya penjenayah-penjenayah ini tidak sempat melarikan diri. Mahathir dan mereka ini akan diadili di Mahkamah Rakyat atas segala jenayah dan dosa-dosa yang telah dibuat selama 18 tahun menjadi diktator Malaysia.

Ingat semua rakyat Malaysia - JANGAN BIARKAN MEREKA YANG MELAKUKAN JENAYAH INI TERLEPAS LARI !!! Kita akan hukum mereka dengan sewajarnya. Sekali lagi saya meminta pimpinan parti alternatif dan rakyat Malaysia yang inginkan perubahan semua, supaya memikirkan langkah-langkah konkrit secepat mungkin untuk mematahkan taktik kotor yang bakal dicetuskan oleh Barisan Nasional dalam pilihanraya nanti. Jangan sampai kesilapan dan kealpaan kita akan memberikan mereka ruang dan peluang untuk mendominasi kita secara tidak bertamaddun lagi dengan mengeksploitasi segala jentera dan kekuatan yang ada pada mereka. Cukuplah 18 tahun yang hitam rakyat berada di bawah regim Firaun ini. 

SAYA INGIN MENYERU KEPADA SEMUA HAMBA-HAMBA ALLAH YANG MENGUASAI ILMU KEBATHINAN DAN PENGAMAL NASRUL HAQ, ILMU KIYAI SALLEH, PENGAMAL TARIQHAT DAN SEBAGAINYA, KELUARLAH ANDA SEMUA DARI KEPOMPONG SULUK ANDA DAN MARILAH BERSAMA MEMPERTAHANKAN NYAWA RAKYAT YANG TIDAK BERDOSA INI. MARILAH KITA BERJIHAD MENENTANG MUSUH ALLAH YANG BERNAMA MAHATHIR KUTTY ITU. DIA MESTI DIHALANG DARI MEMBAWA KEMUSNAHAN KEPADA HARTA DAN NYAWA RAKYAT. BANGKITLAH WAHAI SAUDARA-SAUDARA KU. MENENTANG FIRAUN ITU ADALAH JIHADUL AKBAR ! 

Panglima Mat Kilau

 
Olahan dan Kendalian: polongcyber@mailcity.com  


Kemaskini Terakhir: 18 November, 1999