Welkom op de website van Amigo Hondenuitlaatservice.
Niet iedereen is in staat zijn hond voldoende uit te laten of beweging te geven. Honden willen rennen, spelen en met soortgenoten omgaan. Om in deze behoefte van uw hond te voorzien is er Amigo Hondenuitlaatservice. Van maandag tot en met vrijdag (na overleg eventueel ook op zaterdag) kan uw hond worden uitgelaten onder de deskundige begeleiding van Amigo. Op regelmatige of onregelmatige basis. Uw hond wordt 's middags (keuze uit twee tijdstippen) bij u thuis opgehaald en met andere honden meegenomen naar de mooiste wandelgebieden in de omgeving. Daar kunnen ze genieten van een echt "hondenleven", waarna ze moe en voldaan weer worden thuisgebracht.
Amigo heeft als doel u te helpen met de dagelijkse bewegingsbehoefte van uw hond. Dat is heel prettig voor uw trouwe viervoeter, maar natuurlijk ook voor u. Zo kunt u zich met een gerust hart aan andere bezigheden wijden. Behalve lucht, voedsel, water en veel liefde, wil een hond graag ACTIE, en heeft hij veel afwisseling en aandacht nodig om in een perfecte conditie te blijven. Wij halen uw hond op, en brengen hem naar de mooiste plekjes in bos of hei waar wij hen laten genieten van een echt "hondenleven". Nooit zullen zij zich vervelen en wanneer u thuis komt treft u een tevreden hond aan.
Spel en ontspannen omgang met andere honden verbeteren zijn sociale vaardigheden en zorgen voor een rustig en evenwichtig karakter.
Nieuwsgierig geworden? Kijk verder op onze homepage en schroom niet om alles te vragen wat u wilt weten!
Eersel
Eindhoven
Valkenswaard
Veldhoven e.o.
Waalre

Voor wie?   |   Wandelingen   |   Tarieven   |   Foto's   |   Waar vindt u ons?   |   Interesse?   |   Veelgestelde vragen