Grand Theft Auto: Vice City

Grand Theft Auto: Vice City

Guide

Hieronder vind je een beschrijving van alle missies. De missies zijn gerangschikt op opdrachtgever:

 • Ken Rosenberg
 • Sunshine Autos
 • Avery Carrington
 • Kaufman Cab
 • Kolonel Juan Cortez
 • The Malibu Club
 • Ricardo Diaz
 • Cherry Popper
 • Tommy Vercetti
 • Film Studio
 • Love Fist
 • Pole Position Club
 • Biker Gang
 • Boatyard
 • Umberto Robina
 • Printworks
 • Auntie Poulet
 • De allerlaatste Storymissies
 • Phone Missions
 • Phil Cassidy • Ken Rosenberg


  1. The Party
  Ga naar het jacht van kolonel Juan Cortez. Zijn dochter Mercedes stelt je voor aan wat mensen. Breng Mercedes naar de Pole Position Club.
  Beloning: 100 dollar.

  2. Back Alley Brawl
  Ga naar de Malibu club om Kent Paul te leren kennen. Vervolgens moet je een chef kok zoeken. Sla hem neer om de draagbare telefoon te bemachtigen. Je toekomstige partner Lance duikt op, vlucht met hem in zijn sportwagen. Zo kun je de aanstormende koks gemakkelijk ontwijken.
  Beloning: 200 dollar.

  3. Jury Fury
  Een klusjesman wordt voor Kens deur overreden. Grijp zijn hamer en bewerk de auto's van de juryleden.
  Beloning: 400 dollar.

  4. Riot
  Je moet een rel uitlokken tijdens een opstand. Je kunt dit op de aangeraden manier doen (vier arbeiders neerslaan), maar je kunt het volgende ook doen: gebruik een sportwagen om zoveel mogelijk arbeiders omver te maaien, doe hetzelfde met de politie. Grijp daarna een pistool en schiet op de rode ton met explosieven tussen de twee bestelwagens. Aan de andere kant vind je ook een rode ton, maar die staat te ver van de bestelwagen. Je hebt dan twee mogelijkheden: of je zet de wagen dichter bij de ton en veroorzaak dan alsnog de explosie of je schiet rechtstreeks op de bestelwagen totdat die vlam vat.
  Beloning: 1000 dollar.

  Avery Carrington


  1. Four Iron
  Steel een snelle wagen en spring daarmee over de omheining van het golfterrein (gebruik daarvoor de ramp). Rij naar het slachtoffer. Duw eerst de golfkarretjes in het water. Je vijanden kunnen nu alleen te voet vluchten. Rij ze plat met je auto.
  Beloning: 500 dollar.

  2. Demolition Man
  Je moet bommen plaatsen met een radiografisch bestuurbare helikopter. Vlieg naar de bovenste verdieping, plaats de bom en doe dan de andere verdiepingen. Gebruik de roters van de heli om vervelende arbeiders te doden.
  Beloning: 1000 dollar.

  3. Two Big Hit
  Neem een snelle wagen en rij de bendeleider simpelweg omver. Wacht niet totdat hij in de auto zit, want dan wordt het moeilijker.
  Beloning: 2500 dollar.

  Kolonel Juan Cortez


  1. Treacherous Swine
  Vermoord Gonzales met je kettingzaag en ontloop de politie door je wagen te laten verven in de Pay 'n Spray.
  Beloning: 250 dollar.

  2. Mall Shootout
  Je moet iemand ontmoeten in et winkelcentrum, maar de politie verbreekt de ontmoeting. Achtervolg je contactpersoon en dood hem om een chip te bemachtigen. Begin gezond aan deze missie, want de politie schiet raak!
  Beloning: 500 dollar.

  3. Guardians Angels
  Je krijgt de opdracht een oogje in het zeil te houden tijdens een deal. Het geld wordt gestolen. Pak de uzi, spring op de crossmoter en zet de achtervolging in. Schiet nu vooruit of rij naast je doelwit om een indrukwekkende drive-by shooting uit te voeren.
  Beloning: 1000 dollar.

  4. Sir, Yes Sir
  Een konvooi van het leger baant zich een weg door de stad. Jij moet de tank stelen. Je kunt niet zomaar naar de tank lopen en erin springen, want de deur is op slot. Breng het konvooi tot stilstand door de weg te versperren met een auto. Als de tank eenmaal stilstaat, kun je erin. Daarna kun je gemakkelijk de rest van het leger uitmoorden en naar de garage rijden.
  Beloning: 2000 dollar.

  5. All Hands on Deck
  Een bootmissie. Parkeer je wagen in het midden van de aanlegplaats, zo kunnen de vijanden in de zwarte maatpakken hun boten niet bereiken en heb je van hun dus geen last meer. Schiet met precisie de Fransmannen op de boten voor je neer, zorg er ook voor dat niemand je schip entert. Nu komen de helikopters (twee) eraan. Mik met je sluipschuttersgeweer op de piloten, de helikopters storten dan meteen neer. Indien er toch Fransmannen langs de helikopter op de boot komen, schakel deze dan eerst uit. De generaal mag niet sterven! De Hunterhelikopter schakel je eveneens het beste uit door de piloot met een sluipschuttersgeweer te vermoorden.
  Beloning: 5000 dollar.

  Ricardo Diaz


  1. The Chase
  De titel zegt het al: je moet iemand achtervolgen. Eerst al lopend en springend over de daken en daarna al rijdend over de weg. Het dak vormt geen probleem, maar daarna wordt het even moeilijk omdat je vijand zich heel snel uit de voeten maakt....Spring van het dak op de scooter die rechts klaarstaat en zet daarmee de achtervolging in. Slalom voortdurend heen en weer om de kogels te ontwijken. Kom nooit te dicht bij de vijandige wagen, want dan raak je zeker gewond. Houd een veilige afstand en slalom tot de wagen stopt bij de schuilplaats. Deer nu terug naar Diaz.
  Beloning: 1000 dollar.

  2. Phnom Penh '86
  Vanuit een helikopter moet je vijanden neerschieten. Dit wordt gemakkelijker bij iedere poging, aangezien je dan weet waar ze zich bevinden. Daarna gaat de missie verder op de begane grond. Hier moet je heel doeltreffend gebruikmaken van het miksysteem. Houd R1 in, schiet tot de eerste vijand neergaat. Laat de R1-knop even los en druk 'm meteen weer in om de volgende vijand automatisch te selecteren. Herhaal dit proces totdat iedereen dood is.
  Beloning: 2000 dollar.

  3. The Fastest Boat
  Schiet iedereen neer vanaf een afstand, haal eventueel enkele granaten op het basketbalveld. Breng de boot in het water en vlucht. Of: steel ergens een boot en doe je aanval vanuit het water.
  Beloning: 4000 dollar.

  4. Supply & Demand
  Niet eenvoudig. Vooral de race aan het begin kan frustraties opwekken. Leer eerst het parcours uit je hoofd, anders kom je al snel tegen een boot of een aanlegplaats terecht. Steek alleen voorbij op brede stukken. Zo haal je de overwinning binnen. Daarna moet je proberen de piloot van de helikopter te vermoorden met een sluipschuttersgeweer.
  Beloning: 10000 dollar.

  Tommy Vercetti


  1. Death Row
  Een moeilijke missie waarvoor je zeker een dosis Armour nodig hebt. Zorg ook dat je over een Sniper Gun en een Uzi beschikt. Steel een stevige wagen en ram de blokkade. Rij zoveel mogelijk vijanden omver en spring uit de auto wanneer die vlam vat. Verschuil je en schiet je vijanden neer met de Sniper Gun. Red Lance en neem je Uzi om de vijanden die overgebleven zijn, ut te schakelen. Spring in de auto naast de garage om Lance naar het ziekenhuis te brengen. Ontwijk de vijandige wagens. Bij herhaling van deze missie leer je de posities van de vijanden en weet je ook ongeveer welke weg je het beste neemt om de auto's die je achtervolgen te slim af te zijn.
  Geen beloning.

  2. Rub Out
  Tijd om Diaz te vermoorden. Sluip rond het huis en shiet de bewakers met je sluipschuttersgeweer dod. Ga langs het overdekte zwembad naar binnen. Zorg er altijd voor dat Lance zichzelf niet in de problemen werkt. Blijf daarom altijd voorop. In het huis gebruik je het beste de Uzi om de vijand neer te schieten. Ook Diaz pak je op deze manier aan. Na deze missie is het huis van jou.
  Beloning: 50000 dollar.

  3. Shakedown
  Overtuig de winkels in het winkelcentrum dat ze bescherming nodig hebben door hun ruiten binnen een tijdslimiet aan stukken te schieten. Dit kan een vervelende missie worden. Bespaar tijd, gebruik de helikopter op je dak om naar het winkelcentrum te vliegen. Zorg voor Armour. Gebruik de Uzi voor de meeste ruiten. Schiet vanaf een afstand, want soms lukt het moeilijk van dichtbij. Gebruik de honkbalknuppel om de ruiten in te slaan van de kledingwinkel met twee verdiepingen. Grijp af en toe nieuwe kleding om de politie te misleiden. Schiet agenten neer als ze te dichtbij komen. Je wilt natuurlijk niet aangehouden worden. Na deze missie kun je eigendommen aankopen. Je krijgt verder ook een telefoontje, waardoor je ook Love Fist-missies kunt uitvoeren.
  Beloning: 2000 dollar.

  4. Bar Brawl
  Vermoord de bewakers aan de bar (rij ze gewoon omver), praat met de eigenaar en ga naar het kamp. Gebruik je Uzi en verschuil je achter de muur wanneer ze op je schieten. Neem een motorfiets om de twee gevluchte bewakers te volgen. Schiet ze neer met je Uzi door een drive-by uit te voeren.
  Beloning: 4000 dollar.

  5. Copland
  Bots tegen een politiewagen en laat ze volgen naar de garage. Rij met de politiewagen heel rustig (stop voor rode lichten) naar de bewaakte winkel. Ga binnen en plaats de bom. Maak je nu zo snel mogelijk uit de voeten.
  Beloning: 10000 dollar.

  Resultaat: 10000 dollar dagelijkse inkomen.
  Het geld dien je zelf op te halen door over het dollarteken te lopen dat zich bij de ingang van het huis van Diaz bevindt.

  Love Fist


  1. Love Juice
  Steel een snelle wagen voordat je naar het roze punt gaat. Rij de dealer omver. Neem de drugs en steel zijn motorfiets om Mercedes mee op te pikken. Volg de grote baan om op tijd bij de band te komen.
  Beloning: 2000 dollar.

  2. Psycho Killer
  De auto van de stalker verschijnt niet op je radar. Blijf dichtbij of probeer zijn rijpatroon te onthouden. Rij hem klem, sleur de man uit de wagen om hem te doden. Of: bots tegen de wagen totdat de auto samen met de bestuurder ontploft.
  Beloning: 4000 dollar.

  3. Publicity Tour
  Rij naar de grote weg en blijf in het midden rijden om het verkeer te ontwijken. Gebruik je handrem om de wagen in een ruk om te gooien voordat je de kleinere straten bereikt. Trek snel genoeg op zodat de bom niet afgaat. Leg opnieuw dezelfde weg af. De band heeft zo tijd genoeg om de bom onschadelijk te maken. Breng de band naar het concert.
  Beloning: 8000 dollar.

  Biker Gang


  1. Alloy Wheels of Steel
  Doe het rustig aan, vertraag voor de bochten zodat je zeker nergens tegenaan botst. De andere deelnemers gaan bijna altijd in de fout waardoor je de overwinning gemakkelijk in de wacht kunt slepen.
  Beloning: 1000 dollar.

  2. Messing with the Man
  Zorg voor een vlammenwerper (deze kun je vinden in de haven). Neem een motor en rij het hoekje om. Stap af en ga onder een afdak staan (dit om de kogels van de helikopter te ontwijken). Pak je vlammenwerper en steek alles in brand. De politie en brandweer duiken nu op.....steek ook hun in de fik. De chaos-meter vult op deze manier lekker snel. Lukt dit niet, dan is er nog een andere manier. Zoek een veilige plek waar de arm der wet niet bij je kan komen, zoals de top van een gebouw. Zorg voor molotovcocktails en een M4. Gebruik de cocktails om zoveel mogelijk voetgangers te toasten en het geweer om auto's te baschadigen. Als ook dit niet lukt, kun je met de code een tank tevoorschijn tevoren. Ga hier dan in zitten en schiet in het rond.
  Beloning: 2000 dollar.

  3. Hog Tied
  Neem een snelle motor en gebruik de trap om op het dak van het gebouw te springen. Negeer de bewakers, want ze vinden altijd wel een manier om alarm te slaan. Rij de trappen af met je motor en bereik zo de Harley van Mitch. Spring er zo snel mogelijk op, want als ze je eenmaal te pakken krijgen, kom je bijna niet meer op de motor. Probeer ze niet allemaal neer te schieten, want er komen steeds nieuwe vijanden bij. Rij naar de trap bij de omheining en kom zo op straat terecht. Nu kun je vrij rustig naar Mitch rijden. Pas wel op voor de bendeleden op straat.
  Beloning: 4000 dollar.

  Umberto Robina


  1. Stunt Boat Challange
  Zorg dat je nooit een ramp mist en neem de sprongen rustig. Als je verkeerd springt, beland je op land. Los gas bij het draaien en druk het pedaal pas in na het veranderen van richting. Na het afleggen van deze missie krijg je een telefoontje van Auntie Poulet. Nu kun je ook haar missies doen.
  Beloning: 1000 dollar.

  2. Canon Fodder
  Ga naar het gevecht. Zorg voor een Sniper Gun. Vul je leven aan in het fastfoodrestaurant. Maak eerst de weg vrij voor je bendeleden. Neem niet de straat waar het schieten plaatsvindt, maar benader het gebouw langs de linkerkant. Sluip dichterbij en schiet op de wagen bij de poort zodat die ontploft. Neem nu je sluipschuttersgeweer om de overgebleven tegenstanders uit te schakelen. Je bendeleden kunnen nu binnen maar worden neergehaald door een sluipschutter. Loop terug naar buiten, neem vlak na de uitgang de straat rechts, druk je lichaam tijdens het lopen tegen de muur van de vijandige basis. Plaats een wagen op de plaats waar je bendeleden in het begin aan het schieten waren. Gebruik de wagen als schuilmiddel en schiet de sluipschutter neer met je sluipschuttersgeweer. Ga de basis binnen en steel zo snel mogelijk de wagen, ontwijk de vijandige wagens zodat je geen vlam vat.
  Beloning: 2000 dollar.

  3. Naval Engagement
  Zorg voor een bazouka, sluipschuttersgeweer, Armour en complete Health. Schiet de twee boten kapot met de bazouka. Ga aan land en gebruik je Uzi of het sluipschuttergeweer om de rest van de vijanden aan te pakken.
  Beloning: 4000 dollar.

  4. Trojan Voodoo
  Steel de Voodoo-auto bij Auntie Poulets huis en rij naar het roze punt. Gebruik je Uzi om de vijanden in het gebouw neer te schieten. Begin met de bom boen aan het gebouw en werk naar beneden toe. Ren richting poort, maar ga vlak voor de uitgang naar rechts. Daar zie je een trap. Loop via deze trap naar het dak.
  Beloning: 10000 dollar.

  Auntie Poulet


  1. Juju Scramble
  Je moet drie pakketjes oppikken. De eerste twee doe je het beste te voet, voor de derde heb je een wagen nodig. Als je auto vlam vat, ga je te voet verder en neem je kleine weggetjes om de politie te ontwijken. Indien een agent een pakje heeft, is de strijd nog niet afgelopen. Vermoord hem en bereik alsnog je doel.
  Beloning: 1000 dollar.

  2. Bombs Away!
  Met een radiografisch bestuurbaar vliegtuigje moet je boten bombarderen. Oefen eerst de controle van het vliegtuig, daarna lukt het wel.
  Beloning: 2000 dollar.

  3. Dirty Lickin's
  Ga op het roze punt staan en zorg dat je een bazouka en een sluipschuttersgeweer hebt. Na een tijdje weet je vanuit welke richting de versterking van de vijanden komen. Deze kun je gemakkelijk doden met de bazouka. De andere vijanden schiet je neer met het sluipschuttersgeweer.
  Beloning: 4000 dollar.

  Phone Missions


  1. Road Kill
  Rij de pizzakerel van zijn scooter en dood hem.
  Beloning: 500 dollar.

  2. Waste the Wife
  Schiet de banden plat van de Porsche en botst tegen het voortuig totdat het vlam vat.
  Beloning: 2000 dollar.

  3. Autocide
  Moord een bende uit. Neem de wapens en de motor die voor je klaarstaan. Probeer achtervolgingen te vermijden voor de bendeleden in wagens. Blijf gewoon op veilige afstand en schiet ze in hun auto neer met een sluipschuttersgeweer. De vijand op de motor, ram je het beste met een auto.
  Beloning: 4000 dollar.

  4. Check in and Check out
  Neem je helikopter om naar de luchthaven te vliegen. Schiet de man met het koffertje neer en vlucht met de inhoud. Gebruik de helikopter, de politie kan je zo bijna niet lastig vallen.
  Beloning: 8000 dollar.

  5. Loose Ends
  Je moet een koffertje zien te bemachtigen dat zich op het dak van de Cherry Popper-fabriek bevindt. Bij deze missie moet je traag te werk gaan, want overal liggen zwaarbewapende bewakers op de loer. Zorg dat je aan deze missie begint met voldoende Armour en blijf nooit stilstaan op open vlaktes. Gelukkig zul je onderweg ook Healthen Armour aantreffen. Storm niet onmiddelijk naar het koffertje wanneer dit eindelijk in zicht is; in de schuine verluchtingsgaten staan een vijftal bewakers klaar om je een kopje kleiner te maken. Nu hoef je alleen nog maar het pakketje op de luchthaven te brengen. Je laatste phone-missie zit erop.
  Beloning: 16000 dollar.

  Phil Cassidy


  1. Gun Runner
  Neem plaats in de Patriot en rij naar één van de vier trucks. Gebruik drive-by shootings om de schutter neer te knallen. Ram vervolgens de truck, totdat er een kist uitvalt. Rij over de kist en neem het wapen. Zorg ervoor dat iedereen uitgeschakeld is voordat je naar de volgende truck rijdt. Je hebt genoeg zorgen zonder dat je nog eens achtervolgd wordt. Na de vierde truck dien je nog af te rekenen met de wapenhandelaar, maar dit zou geen probleem mogen opleveren.
  Beloning: 2000 dollar.

  2. Boomshine Saigon
  Phil slaagt erin om zijn arm weg te blazen. Breng hem binnen anderhalve minuut naar het hospitaal. De controls zijn supergevoelig, dus stuur voorzichtig. Bij het ziekenhuis zijn echter te veel politieagenten. Dan maar naar een louche dokter in Little Havana.
  Beloning: 4000 dollar.  De volgende missies kun je spelen als je de gebouwen gekocht hebt. Je kunt deze gebouwen pas kopen als je de Shakedown-missie hebt volbracht. Wanneer je deze gebouwen gekocht hebt, krijg je een savepunt erbij.

  Sunshine Autos


  Locatie en prijs: Little Havana voor 50000 dollar.

  Je moet de auto's die op de lijst staan in de garage naast de lijst zetten. Als je al de auto's van een lijst in de garage hebt gezet, krijg je een beloning.

  1e lijst: 1500 dollar dagelijkse inkomsten en een Deluxo als beloning.
  2e lijst: 4000 dollar dagelijkse inkomsten en een Sabre Turbo als beloning.
  3e lijst: 6500 dollar dagelijkse inkomsten en een Sandking als beloning.
  4e lijst: 9000 dollar dagelijkse inkomsten en een Hotring Racer als beloning.

  De auto's die je als beloning krijgt, komen in de showroom te staan. De eerste twee auto's beneden, de andere twee boven. Het geld dat je krijgt, moet je zelf ophalen door door het dollarteken bij de ingang van Sunshine Autos te lopen.

  Kaufman Cab


  Locatie en prijs: Little Tahiti voor 40000 dollar.

  1. V.I.P.
  Een V.I.P. staat op je te wachten in Starfisch Island. Haal hem binnen een minuut op. Toeter wanneer je in de roze circel staat. Een andere taxi steelt je passagier. Zet de achtervolging in en breng hem schade toe door aanrijdingen en drive-by shootings. De passagier verlaat de taxi. Laat hem jouw taxi binnenstappen en rij naar Escobar International Airport.
  Beloning: 1000 dollar.

  2. Friendly Rivalry
  Tijd om de concurrentie eens stevig aan te pakken. Vernietig drie andere taxi's. Wanneer ze je naderen, zullen ze proberen je te rammen. Wanneer ze dit doen, grijp je gewoon naar je wapens.
  Beloning: 2000 dollar.

  3. Cabmageddon
  Je moet Mercedes oppikken, maar een groep taxi's verwelkomt je en niet op een vriendelijke manier. Vecht het uit door ze te ontwijken, zorg dat ze tegen elkaar aanbotsen of laat ze in zee belanden. Wanneer alle taxi's om zeep zijn, duikt te zebrataxi op. Blaas hem op met een bazooka.
  Beloning: 3000 dollar.

  Resultaat: 5000 dollar dagelijkse inkomsten.

  The Malibu Club


  Locatie en prijs: In het midden van het eerste eiland voor 120000 dollar.

  1. No Escape
  Haal Cam uit de gevangenis in het hoofdkantoor van de politie. Ga binnen zonder een wapen in je hand. Grijp het politiekostuum in de kleedkamer (links) en ga naar boven om de 'keycard' op te pikken. Haal Cam uit de cel in de kelder. Gebruik nu een geweer om naar buiten te vluchten. De politie zit je flink op de hielen, dus zorg voor een snelle wagen aan de ingang. Ga naar de 'paint shop' om de sterren kwijt te raken en breng Cam naar huis.
  Beloning: 1000 dollar.

  2. The Shootist
  Ga naar de wapenwinkel en behaal de nodige score op het oefenterrein achter in de winkel. Begin in de eerste ronde met het doelwit achteraan, aangezien je zo meer punten krijgt. Werk dan naar voren toe. In de volgende rondes wordt het moeilijker aangezien elk doelwit dan slechts één punt oplevert. Haal een score van zestig en de missie is geslaagd. Het is vanaf nu ook mogelijk om hier te komen oefenen.
  Beloning: 2000 dollar.

  3. The Driver
  Zeer moeilijke missie. Race met een Sentinel tegen een Sabre. Geef een tegenstander een stevige tik bij de eerste 90 graden bocht, zodat je op de eerste positie komt te liggen. Nu komt het er op neer om de race foutloos af te leggen en de politiewagens mooi te ontwijken.
  Beloning: 3000 dollar.

  4. The Job
  Leuke missie waarin je een bank overvalt. Zet een auto klaar aan de rechterzijde van de bank voordat je een masker aantrekt. Zo kun je straks gemakkelijk wegvluchten. Zoek de manager en laat hem de kluis openen. Onderweg moet je enkele bewakers neermaaien, maar gelukkig vind je in het bankgebouw Health en Armour. Nu breekt de hel pas echt los. SWAT-teams komen het gebouw binnen langs het plafond. Loop vlug naar de tweede verdieping en schiet ze vanuit daar neer. Wanneer iedere agent uitgeschakeld is, kun je naar buiten vluchten, waar een overmacht je opwacht. Zorg ervoor dat Phil niet omkomt, want dan is je missie mislukt. Maai de SWAT-teams neer, scheur weg in de vluchtauto die je hebt klaargezet en rij de Pay 'n Spray binnen. Hierna kun je rustig naar je eindbestemming rijden. Phil Cassidy geeft je achteraf een belletje. Je kunt nu Phils missies uitvoeren.
  Beloning: 30000 dollar.

  Resultaat: 10000 dollar dagelijkse inkomsten.

  Cherry Popper


  Locatie en prijs: Little Havana bij de Starfish Island brug voor 20000 dollar.

  Distribution
  Verkoop drugs aan voetgangers. Je kunt dit goed doen in de haven. Daar zijn geen bendeleden en valt de politie je niet al te veel lastig. Er is daar ook een Pay 'n Spray voor als de politie toch vervelend doet. Verkoop in één keer meer dan 50 'ijsjes'. Ga dan terug naar het Cherry Popper gebouw en stap uit. Je hebt dan de missie gehaald.

  Resultaat: 3000 dollar dagelijkse inkomsten.

  Film Studio


  Locatie en prijs: Prawn Island voor 60000 dollar.

  1. Recruitment Drive
  Rij over de bendeleden van de pooier. Volg de pooier wanneer hij vlucht en rij zijn auto in de prak. Haal Candy op en pik Mercedes op in het pizzarestaurant. Ga terug naar de filmstudio.
  Beloning: 1000 dollar.

  2. Dildo Dodo
  Doe de race met het watervliegtuig. Zet het tuig nooit op de grond neer, want dan kun je niet meer opstijgen.
  Beloning: 2000 dollar.

  3. Martha's Mug Shot
  Martha is de schuilnaam van de burgemeester van Vice City. Hij doet het regelmatig met Candy. Volg Candy met de helikopter (staat in de Film Studio). Ga vervolgens het WK Chariot Hotel binnen, recht tegenover het gebouw dat Candy binnenging. De deur zit aan de linkerkant. Neem de trappen naar de top van het hotel en leg de twee vast op een foto. Maak je nu zo snel mogelijk uit de voeten, want je Wanted-niveau is ondertussen al gestegen naar vijf sterren. Ga zo snel mogelijk met je wagen naar een Pay 'n Spray of stijg op met je helikopter en vlieg rustig terug.
  Beloning: 4000 dollar.

  4. G-Spotlight
  Om je video's te promoten dien je een zoeklicht op de top van een gebouw juist af te stellen, zodat het beeld van Candy groot wordt geprojecteerd. Haal de PCJ-600 motor en leg het parcours over de daken af. Sommige sprongen zijn moeilijk dus zorg dat je genoeg snelheid hebt.
  Beloning: 8000 dollar.

  Resultaat: 10000 dollar dagelijkse inkomsten.

  Pole Position Club


  Locatie en prijs: zuidelijk gedeelte van Ocean Beach voor 30000 dollar.

  Besteed 600 dollar aan een danseres in de achterkamer. De Pole Position Club levert dan ook geld op.

  Resultaat: 4000 dollar dagelijkse inkomsten.

  Boatyard


  Locatie en prijs: Viceport voor 10000 dollar.

  Checkpoint Charlie
  Je moet pakketten in het water verzamelen binnen een bepaalde tijd. Je kunt hierbij kiezen uit twee boten: de Jetmax of de Squallo. Eerstgenoemde boot is trager, maar valt beter te besturen. Je moet de missie vier keer halen.

  Resultaat: 2000 dollar dagelijkse inkomsten.

  Printworks


  Locatie en prijs: Little Haiti voor 70000 dollar.

  1. Spilling the beans
  Je personeel heeft drukplaten nodig om vals geld aan te maken. Neem de taxi die je staat op te wachten bij de drukkerij. Tommy gaat een praatje maken met Kent Paul. Ga hierna naar buiten, steel een auto en rij naar de dokken. je moet er gaan spreken met een Shipping-officier. Hij bevindt zich op een schip dat aangemeerd is. Zorg echter dat je klaar bent voor een stevig vuurgevecht, want er is een behoorlijke bewaking. Je kunt Armour vinden aan de overzijde van de straat. Nadat je gesproken hebt met de officier stijgt je Wanted-niveau naar twee sterren. Er bevindt zich Health onder de trappen die je gebruikte om aan boord te gaan. Ga daarna onmiddelijk naar een Pay 'n Spray. Rij vervolgens terug naar de Print Works.
  Beloning: 2000 dollar.

  2. Hit the Courier
  In deze missie moet je de koerier met de drukplaten onderscheppen. Rij naar de dokken en wacht tot de koerier landt met een helikopter. Gebruik de wachttijd om met je sluipschuttersgeweer zo veel mogelijk andere snipers neer te knallen en de banden van de auto van de koerier lek te schieten. Dat maakt het een stuk gemakkelijker. Breng de drukplaten daarna naar Print Works.
  Beloning: 5000 dollar.

  Resultaat: 8000 dollar dagelijkse inkomsten.

  De allerlaatste Storymissies


  Voordat je deze missies kunt doen, moet je minimaal 60% van de gebouwen bezitten en heel wat van de bovenstaande opdrachten voltooid hebben.

  1. Cap the Collector
  Wanneer je de Print Works binnenstapt, word je geconfronteerd met Sonny Forelli. Hij komt zijn centjes ophalen. Jij moet zes van zijn zwaarbewapende geldmannetjes uitschakelen, anders ben je failliet. Eerst gaan ze naar the Boathouse, daarna naar Sunshine Auto's en tenslotte gaan ze naar de Malibu club.
  Beloning: 30000 dollar.

  2. Keep your friends close
  Ga naar je huis op Starfish Island. De maffia is niet gelukkig met je en komt je een lesje leren. Het eerste wat je te doen staat, is je safe verdedigen tegen een overmacht. Zorg dat je een wapen hebt waar je gemakkelijk mee kunt richten (er ligt een python in je kantoor) en verschans je achter je bureau. Na ongeveer tien boeven komt Lance opdagen juist buiten je kantoor. Schiet op hem en zet de achtervolging in tot op het dak. Opnieuw staat je een overmacht te wachten. Gelukkig ligt er Health op het helikopterplatform. Ga vervolgens naar de rand van het platform en schiet je belagers één voor één neer. Kijk uit voor Lance, want zijn wapens zijn zeer sterk. Keer terug naar je safe en probeer Sonny uit te schakelen in de hoofdkamer. Wanneer hij dood is, heb je alle story missies gehaald. Vice City is nu van jou......
  Beloning: 30000 dollar. GTA: Vice City