Nieuws


Leo Beenhakker blijft hoofdcoach

 

Leo Beenhakker zal ook volgend seizoen trainer van Feyenoord blijven. Hij zal een contract tot 1999 gaan tekenen. Alleen de financiële zaken moeten nog geregeld worden. Feyenoord wilde eerst een jong coach hebben voor volgend seizoen. Beenhakker had al aan Koeman gevraagd maar die wilde bij de KNVB blijven. Toen Rob Baan met Beenhakker ging over leggen of hij ook volgend seizoen trainer wilde blijven kwamen ze al sne tot een overeenstemming.

 

Zwijnenberg naar Aalborg

 

Clemens Zwijnenberg vertrekt met onmiddelijke ingang bij Feyenoord.
De 27-jarige verdediger zet morgen in Denenmarken zijn handtekening onder het contract.
Zwijnenberg zal voor 2,5 jaar tekenen.

De zakenwaarnemers van Zwijnenberg bereikte in het weekend een akkoord met Aalborg. De Denen kwam zelf ook met een overeenstemming met Feyenoord. Zwijnenberg, die onder Leo Beenhakker een basisplaats had gekregen bij Feyenoord, is de duurste aankoop in de Geschiedenis van de Deense club. het contract van Zwijnenberg  leip nog tot het einde van dit seizoen door.

 

 

 
 

Feyenoord koopt Edwin Zoetebier

Feyenoord heeft Edwin Zoetebier gekocht van de engelse club Sunderland. Zoetenbier tekenden een contract van vier en een half jaar. Hij heeft eerder gespeelt bij PSV en Volendam. Zoetebier wordt tweede keeper achter de Pool Dudek. Feyenoord heeft ook nog de Georgiër Damatradze gehuurd van Dinamo Tites. Feyenoord heeft bekend gemaakt de Fin Kolka te willen kopen. Kolka speelt op dit moment nog bij WillemII