Freddy Pharkas Frontier Pharmacist

                                                  Gennemgang af spil

1. akt:" Living the Coarsegold Dream"

1.1

Problem: Hvad gør jeg med Penelopes recept på "TYLOXPOLYNIDE" ?

Svar:

1.1 Se i "The Modern Day Book of Health and Hygiene" der følger med spillet.

Gå ud i baglokalet hvor du har dit laboratorium.

Klik hånd ikon på laboratoriet.

Klik På "TYLOXPLOYNIDE" - er flasken tom ?

Kan erstattes af " PEPTICLYMACINETETRAZOLE". Klik hånd ikon på måleglas og stil det på bordet.

Klik hånd ikon på "PEPTICLYMACINE TETRAZOLE" Klik det på måleglas indtil du har hældt den nødvendige mængde op.

Klik hånd ikon på tom medicin flaske og stil den på bordet. Tag måleglasset og klik det på den tomme medicin flaske.

Find en korkprop klik hånd ikon på prop. Klik prop ikon på medicinflasken. Så skulle den være klaret.

1.2

Problem: Hvad gør jeg med Helen Blacks recept på "QUINOTRAZATE" ?

Svar:

1.2 Se igen i " The Modern Day Book of Health and Hygiene".   Flyt måleglas og bæger ned på bordet.

Vælg "BISMUTH ENTEROSALICYLINE" og hæld den nødvendige mængde op i måle glasset. Tag glasset med "PHENDOODOL OXTRIGLYHLORATE"   Klik det på vægten indtil du har den nødvendige mængde. Tag skålen fra vægten og klik den på bægeret. Tag måleglasset og klik det på bægeret. Rør med en glas spatel . Klik bægeret på på pille maskinen. Klik et tomt pilleglas på pillemaskinen - det nødvendige antal gange, sæt en prop på glasset.

1.3

Problem: Hvad gør jeg med Madame Ovarees recept på ?

Svar:

1.3.1 Det første er at finde ud af hvordan du kan læse recepten. Doc’ skrev recepten mens han så gennem et whisky glas, så du skal gøre det samme. Gå hen i saloonen og tag doc’ s glas. Klik glasset på recepten og læs hvad der står " TESTOSTERATE".

1.3.2 Efter at have læst om "TESTOSTERATE"I The Modern Day Book of Health and Hygiene" er du klar over at noget er helt galt. Giv recepten under whisky glas til Doc og få en rigtig reccpt.

1.3.3 Gå tilbage til dit laboratorium og fremstil "ESTROSTERANE". Se opskriften i bogen. Tag flasken med " BIMETHYLQUINOLINE CRYSTALS " Klik den på vægten indtil nødvendig mængde er fundet. Tag morteren og stil den på bordet. Klik vægtskålen på morteren. Tag "METYRAPHOSPHATE POWDER" Klik den det på vægten til nødvendig mængde er fundet . Klik igen vægtskålen på morteren. Klik hånd ikon på morterens knebel for at mikse blandingen. Tag en medicinæske fra hylden og sæt den på bordet. Læg et stk. medicinpapir på bordet. Tag målesken og klik den på morteren og dernæst på medicinpapiret. Læg målesken og klik hånd ikonet på medicinpapiret for at folde det. Klik det foldede medicinpapir på medicinæsken. Processen gentages det nødvendige antal gange.

1.4

Problem : Hvad er det Smithie vil ha’ ?

Svar:

1.4 Smithie har brug for noget "PEPARATIONE G" Det ligger på den venstre skranke der står ude på gulvet - først for. Så er det slut på første akt - det var da ikke så svært vel ?

2. akt "The plot sickens"

2.0

Problem: Hvad fanden er et jeg skal gøre i 2. Akt.

Svar.

2.0 Lyt til Willies forklaring om hvad der er sket i Coarsegold. Du er nød til at løse byens øjeblikkelige problem hvis du skal overleve.

2.1

Problem: Du dør konstant som følge af indånding af "hestegas".

2.1.1 Du er nød til at få rense luften. For at gøre dette må du fremstille en gasmaske. Gå ind i Mom’s Cafe og hent en tom dåse. Gå ind i baren og ud gennem bagdøren find en issyl og en flaske Elixir. Gå af bagvejen hen til smedjen tag noget kul fra essen og tag en læder rem fra væggen. Du har nu de nødvendige genstande til at lave en gasmaske. Åben inventory klik issyl på dåsen, klik kullene på dåsen og klik læder remmen på dåsen. Du har nu en gasmaske.

2.1.2 Problem: Du har nu en gasmaske men du dør stadigvæk - hvad skal jeg så gøre?

Svar:

2.1.2 Gå hen til landhandlen Brug gasmasken undervejs - tag en pose fra disken. Du skal nu indsamle en gas prøve fra en hest. Brug gasmasken - stil dig bag en hest Når hesten løfter halen klik posen på hesten. Gå tilbage til dit laboratorium.

2.1.3

Problem: Hvordan får jeg hestene til at holde op med at fise?

Svar:

2.1.3

Klik på dit laboratorium. Klik Elexir flasken på spritlampen. Klik tændstikker på spritlampen Stil spektroskopet foran spritlampen. Klik posen med hestegas på lampen og aflæs resultatet. Slå op i "The Modern Day Book of Health and Hygiene". Fremstil "AMINOPHYLLIC CITRATE". Tag bægeret og stil det på bordet. Tag "SODIUM ICARBONATE" klik det på vægten indtil du har afvejet korrekt mængde .   Tag skålen fra vægten og klik den på bægeret. Tag måleglasset og stil det på bordet. Tag flaske med "FURACHLORDONE" og klik den på måleglasset indtil du har målt den nødvendige mængde op  Klik måleglasset på bægeret. Klik på vandflasken og opmål den nødvendige mængde Hæld vandet fra måleglasset op i bægeret. Tag "MAGNESIUM SULFATE" klik det på vægten og afvej korrekt mængde Klik skålen fra vægten på bægeret - rør rundt i blandingen med en glasspatel. Tag en tom medicin flaske og stil den på bordet. Klik bægeret på medicinflasken - sæt en korkprop i flasken.

NB DET SKAL GÅ STÆRKT ELLERS DØR HELE COARSGOLDS BEFOLKNING INCL. DIG SELV!

2.1.4

Problem: Hvordan bruger jeg "AMINOPHYLLIC CITRATE" ?

Svar:

2.1.4 Tag medicinflasken fra inventory og klik den på hestenes vandtrug.

2.2

Problem: Hvordan får jeg stoppet de løbske snegle?

Svar:

2.2 For at stoppe de løbske snegle skal du gå hen i baren. Giv bartenderen Andreas penge som betaling for en kasse øl.

Forlad baren af bagdøren gå om til kirken. Åben dørene til kirken Se på døren - tag nøgle fra låsen. Gå ud til Robertsons Cliff. Der ligger på den andens side af floden Så du må over den gamle overdækkede bro. Når du er ovre broen åbner du dit invetory, klik nøglen fra kirken på ølflaskerne. Klik de åbne øl flasker på resterne af jernbane skinnerne for at få sneglene til at ændre retning og få et bad i floden.

2.3

Problem: Hvordan redder jeg Srini fra myretuen?

Svar:

2.3 Hør på hvad Srini forklarer.

Gå tilbage til skolen og tag stigen fra rutsjebanen . Gå tilbage til Robertson Cliff - klik stigen på nyretuen og du har fået dig en hjælper og ven for livet.

2.4

Problem: Hvordan renser jeg byens vandforsyning?

Svar:

2.4.1 Du må endnu engang ty til "The Modern Day Book of Health and Hygiene" for at fremstille "BISALICYLATE ANTITOXIDENE".

Gå ind i dit laboratorium klik på måleglas. Stil det på bordet. Klik på reagensglas. Stil det på bordet. Tag flaske med "BISMUTH SUBSALICYLATE" opmål den nødvendige mængde. Klik måleglasset på reagensglasset. Tag flasken med "ORPHENAMETHIHYDRIDE" og fyld den nødvendige mængde i måle glasset. Klik måleglasset på reagensglasset. Tag tændstikker og tænd spritlampen. Hold reagensglasset med blandingen ind i flammen indtil det koger. Tag en tom medicinflaske stil den på bordet. Klik reagensglasset på den tomme medicinflaske Sæt en prop i medicinflasken.

2.4.2

Problem: Hvordan får jeg den desinficerende medicin i vandet fra vandforsyningen?

Svar:

2.4.2 Gå til Smithies smedje og tag rebet det hænger på vægen. Du skal hente stigen som du brugte da du hjalp Srini - god tur ud til Robertsons Cliff.. Gå derefter til vandtårnet. Klik stigen på vandtårnet Klik gå ikonet på toppen af stigen . Klik hånd ikonet på stigen for at hive den op så du kan bruge den igen Klik stigen på vandtårnet Klik gå ikon på toppen af stigen. Åben inventory klik hånd ikon på rebet for at lave en lasso. Tag lassoen og klik den på toppen af vandtårnet. Klik hånd ikon på lassoen Klik hånd ikonet på lugen i tårnet for at åbne den Klik din desinfektions medicin på den åbne luge - du har nu reddet Coarsegolds indbyggere fra døden.

2.5

Problem: Guldprøve kontoret er i brand hvordan får jeg den slukket?

Svar:

2.5 Udenfor din forretning står der en levering "BAKING SODA" tag det gå ned til skolen. Placer "BAKING SODA" på vippen - den ende der vender længst væk fra det brændende hus. Få Freddy til at sætte sig på gyngen. Klik tre gang på Freddy med hånd ikon: Når Freddy når det højest punkt på sin gyngetur klik hånd ikonet på skolens tag. Freddy vil så springe op på skolens tag Klik hånd ikon på vippen og Freddy vil så springe ned på den ende af vippen som er nærmest det brændende hus - dette vel resultere i at "BAKING SODA" vil lande i flammerne og kvæle ilden.

2.6

Problem: Andet akt kan ikke afsluttes - hvad mangler jeg?

Svar:

2.6 Gå på bordel. Bordellet ligger i byens sydlige ende lige syd for smedjen. Lyt til Bankdirektøren og sheriffens samtale. Gå ind i bordellet - tag nogle franske postkort. Tal med alle pigerne der er i lobbyen. Afregn med Madam Ovarre.

End på 2.akt.

3. akt Guns and neuroses.

.

3.0

Problem: Jeg behøver pistoler og forklædning.

Svar:

3.1 Klik hånd ikonet på natbordsskuffen se hvad der ligger i skuffen. Tag nøglen og gå ned i dit laboratorium. Klik nøglen på chatol og åben chatollet . Klik se ikonet på chatollets skuffer for at få øje på brev Tag brevet fra skuffen og læs det.

3.1.2

Problem: Hvordan finder jeg nøglen til min bankboks og hvordan får jeg fat i det der ligger i bok-sen?

Svar:

3.1.2 Gå hen på kirkegården Tag skovlen læs gravstenene indtil du finder Phillip D. Graves grav. Klik skovlen på hans grav . Klik hånd ikonet på den åbne grav og tag nøglen til bankboksen. Dæk graven til igen. Gå hen i banken og giv bankdirektøren boks nøglen. Hvis du taler med bankdirektøren sig nej til at sælge.

3.1.3

Problem: Hvad skal jeg tage med fra bankboksen?

Svar: Når du har fået åbnet den æske som bankdirektøren henter til dig Klik hånd ikon på halskluden. Klik dernæst på pistoler og til slut på halskluden herefter forlader du banken..

3.2

Problem hvor får jeg ammunition fra?

Svar:

3.2 Gå hen i Mom’ s Cafe klik hånd ikonet på kaffekanden hæld en kop kaffe op. Gå hen til sheriffens kontor og giv ham en kop kaffe - så vil han give dig ammunition.

3.3

Problem: Min pistol eksploder - hvad gør jeg forkert?

Svar: Du mangler at rense pistolerne - for at kunne gøre det må du have fat i et rense sæt. Gå ud på hovedgaden og saml nogle heste pærer op. Gå ind i Mom’s Cafe og smid hestepærerne på gulvet. Skynd dig ud og ind i baren. Gå ud af barens bagdør og tag den kage der står i køkkenvinduet til Mom’s Cafe. Gå hen til Sheriffen og giv ham kagen - han vil så give dig et rense sæt.

3.4

Problem: Jeg er nu mesterskytte men hvordan skal jeg forklæde mig?

Svar:

3.4 Få fat i cowboy tøjet i skibskisten i Freddys soveværelse. Åben skuffen i toiletmøblet og tag indleveringsbeviset for Freddys støvler. Giv barberen indleveringsbeviset og han vil give dig dine støvler.

3.5

Problem : Jeg har brug for et nyt øre hvordan får jeg det?

Svar:

3.5 Tag Srinis sølv medalje fra væggen i din forretning. Giv Willie medaljen og han vil forklare dig hvad du skal gøre. Gå hen til kirken og åben døren tag noget voks fra de tændte lys. Gå over på kirkegården og tag noget ler fra Phillip Graves grav. Gå tilbage til landhandlen og tag Willies kniv og snit et nyt øre i voks. Gå tilbage til dit laboratorium. Klik leret på voks øret for at lave en voks fyldt støbeform. Tænd spritlampen Tag smeltediglen og sæt den på bordet Put medaljen i diglen og hold diglen ind i flammen Stil diglen med det smeltede sølv på bordet. Hold den voks fyldte støbeform ind i flammen for at få voksen til at smelte. Klik den tomme støbeform på smeltediglen. Klik hånd ikonet på støbeformen for at tage sølvøret.

3.6

Problem : Tredje akt kan ikke afsluttes - hvad har jeg overset?

Svar:

3.6 Freddy skal være i forklædning.

Klik sølvøret , halskluden , tøjet og støvlerne på Freddy, så han er klar til at gå i "krig".

4. akt Showdown at Hallelujah Corral

4.0

Problem: Hvad fanden er det der sker Coarsegold ?

Svar:

4.0 Tal med købmanden Chester Fields der går rundt som sandwich mand. Han vil fortælle dig hvad der foregår.

4.1

Problem: Aces snyder i kortspil hvad gør jeg for at stoppe ham.

Svar:

4.1. Det kræver timing. Klik hånd ikonet på Aces tredje hånd når han løfter den. Freddy vælter poker bordet og kaster sig ned bag det. For at vinde over Aces må Freddy skyde på det rør som er placeret ved barens fod. Kuglen vil prelle af på røret og ramme lysekronen som falder ned på Aces.

4.2

Problem: Banditterne skyder på alt og alle inkl.. dig.

Svar:

4.2

Undgå at gå ud på hovedgaden. Gå ud af barens bagdør. Gå ind til barberen ad bagdøren. Giv barberen de franske postkort som du tog på bordellet. Så giver han dig en beholder fuld af lattergas. Gå ud af bagdøren og gå om til hotellets bagside og op af trappen. Stil flasken med lattergas på balkonens rækværk. Gå ned af trappen og ad bagvejen til bordellet. Gå ind i havepavillonen . Herfra det muligt at ramme flasken med lattergas hvilket vil få banditterne til grine sig selv i laser.

4.3

Problem : Du er oppe imod The Lever Brothers arcadespil og kan ikke vinde.

Svar:

4.3 Opgaven er skyde The lever Brothers - snegle og gribbe samt at undgå at ramme uskyldige tilskuer. Hvis du har problemer vælg en letter sværhedsgrad.

4.4

Problem: Kenny the Kid bliver ved med at massakrere mig hvad gør jeg forkert?

Svar:

4.4 Når du står overfor Kenny the Kid ser ned af hovedgaden fra en position bag Freddy. Når du ser Kenny trækker sin pistol skal du skyde ham. Freddy vil under alle omstændigheder få skudt sit øre af.

4.5

Problem: Du ligger døende på gaden - hvad gør jeg nu?

Svar:

4.5 Klik halskluden på Freddys øre for at stoppe blødningen. Gå ned til skolen og tal med Penelope. Når hun peger på dig med en pistol gør du klogt i at adlyde hende. Klik hånd ikon på pistolbæltet og grib den tavle der ligger på pulten ved siden af dig for at afbøde skuddet. Du vil under alle omstændigheder blive slået bevidstløs.

4.6

Problem: Hvordan kommer jeg op fra skolens klæder?

Svar: Når Penelope har forladt kælderen gælder det om at være hurtig. Klik hånd ikonet gentagne gange på Freddy. Når Freddy er væltet med stolen - Klik hånd ikonet på sølvøret. Klik Sølvøret mod gulvet for at slibe det. Brug øret til at skære rebet over med.

4.7

Problem : Penelope slagter mig - hvordan undgår jeg det.?

Svar: Grib det tilbageværende sabel. Når i er klar til kamp klik på Inventory for at tage sablen i hånden. Så glæder det om at kæmpe med hende indtil hun falder og taber sablen.

4.8

Problem : Kenny the Kid er dukket op igen for at gøre det af med mig en gang for alle. Hvordan klare jeg ham.

Svar:

4.8 Når Kenny kommer ind i skolen skal du holde sablen rette mod Penelope. Brug det skarp slebne sølvøre mod Kenny.

Klik Øret på Kenny og du har dræbt ham.

Tillykke det er lykkedes for dig at komme igennem spillet og du har under vejs frelst Coarse gold