English    Home

Callback Services

Bespaar op internationale telefoonkosten!!!


Internationale Callback Service

Met een Callback Service kunt u op uw internationale telefoongesprekken besparen. Het biedt de mogelijkheid overal in de wereld te telefoneren tegen tarieven die aanzienlijk lager zijn dan die van uw lokale PTT.


Hoe werkt het?

U kunt geld besparen door uw toegewezen Callback-nummer te kiezen wanneer u een internationale telefoonverbinding tot stand wilt brengen. Aangezien u de telefoon alleen maar een keer over hoeft te laten gaan en u vervolgens weer ophangt, worden er hiervoor geen kosten in rekening gebracht door de lokale PTT. Binnen een paar seconden wordt u teruggebeld. Wanneer u de telefoon opneemt, hoort u een stem die u vertelt dat u het nummer kunt draaien dat u wilt bereiken.


Ook besparingen op mobiele telefonie

Met Callback kunt u zelfs besparen op mobiele telefoongesprekken BINNEN uw eigen land!!! Het tot stand brengen van de verbinding gaat op dezelfde wijze als bij een gewone telefoon.


De Provider

Er zijn vele aanbieders van Callback Services. Wij hebben de bedrijven voor u geselecteerd die uitblinken door lage tarieven, kwaliteit en service. Welke Callback Service voor u het meest geschikt is hangt onder meer af van hoe veel en naar welke landen u belt. Bij de keuze geven wij u graag vrijblijvend advies.


Neemt u voor een advies op maat vrijblijvend contact met ons op: