English    Home

Vertaalwerkzaamheden

Professioneel werk tegen concurrerende tarievenMeer dan 20 verschillende talen

Aagee B.V. staat voor professionele, stipte en discrete vertaalservice, geheel volgens uw wensen. We vertalen van en naar meer dan 20 verschillende talen en we voelen ons op alle gebieden thuis: technische en commerciŽle teksten, beŽdigde vertalingen van officiŽle en juridische documenten, enzovoorts.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor meertalige projecten, bijvoorbeeld een reisgids die u in een aantal verschillende talen wilt uitgeven, vertalingen van romans in meerdere talen, etcetera.


Snelle en correcte vertalingen

De vertalingen worden zeer snel afgeleverd, terwijl er voor spoedklussen in het algemeen geen extra kosten in rekening worden gebracht, behalve 's avonds of in het weekend, of wanneer het uiterst gespecialiseerde teksten betreft.
Om nauwkeurige en correcte vertalingen te garanderen vertalen onze medewerkers uitsluitend naar hun moedertaal en beperken zij zich tot een bepaalde specialisatie. Bij grotere opdrachten waarbij met meerdere vertalers wordt gewerkt, wordt er bovendien een corrector ingeschakeld die de vertalingen controleert op correctheid en consistentie.


Levering zoals u dat wenst

Het vertaalde werk wordt geleverd zoals u dat wenst. We bieden de mogelijkheid het werk af te leveren, via internet, modem, fax, of per post. Uiteraard kunnen we ook de lay-out en het afdrukken met een laserprinter voor u verzorgen tegen een geringe meerprijs. Tevens behoort levering in html-formaat tot de mogelijkheden.


De tarieven

Het tarief dat berekend wordt voor vertaalwerkzaamheden is afhankelijk van de bron- en doeltaal, de omvang van de opdracht en de moeilijkheidsgraad. We garanderen echter dat we altijd minimaal 10% goedkoper zijn dan andere vertaalbureaus.Neemt u vrijblijvend met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor u klaar.Voor het laatst bijgewerkt op 19-04-'97 door G.G.B. Smeulders