Sa MolaFa ja gairebe nou anys que "Sineu" s'ha convertit en el centre nocturn d'el Pla de Mallorca ,si fa ,no fa, la culpa la tenen els cellers, restaurants, bars i pubs ,que han anat sorgint a poc a poc i al llarg dels anys a la petita localitat, uns per antiguitat i tradició i els altres per continuar amb la mateixa.

Tot aquest conjunt configura un circuit on els joves i no tan joves poden gaudir d'una de les millors cuines mallorquines, en locals acollidors, clàssics, tradicionals, populars i fins i tot moderns per després divertir-se en els locals preparats per els més marxosos i vetlladors, on hi ha ambients per a tots els gustos, des de música cubana fins a la marxa més sorollosa i patxenguera de la comarca fins a altes hores de la matinada (o dia) ...

"SA MOLA" des de ara fa uns tres anys ha entrat amb força dins d'aquest panorama nocturn del pla de mallorca, consolidant-se com un dels millors locals o pubs de la comarca.

Famosa per les seves festes i el seu ambient, "SA MOLA" no dubte a convidar-vos a passar les nits d'esbarjo al ben centre de l'illa, unes nits que de ben segur no oblidareu i voldreu repetir, sobretot si enganxau una festa Erotica, un només per elles, per ells, una de l'Espuma, de la neu (a Mallorca també fa neu), un bou mecànic, un Dj famos com isaac, Dani,o el mateix Dj de sempre ,en Jordi de sa MOLA... i un munter de al.lots i al.lotes que us estan esperant.

Hem tingut festes de realitat virtual, de quasi tots els licors possibles, dels 40 Principals, de Radio Balear, del presevatiu (a favor de la lluita contra la Sida) hem fet fogerons hem sortejat viatges a clubs d'avetura, a Port Aventura, Eivissa, Menorca, Valencia, Barcelona, Salamaca, Andalucia, i un super viatge a CUBA la 2on aniversari del pub, tenim a tope per Sa Fira ,divendres sant(amb l'ajuda de la processó ja tradicional del divendres Sant de Sineu)

Això només són una serie d'arguments que fan de "Sa MOLA" una referencia obligada els caps de setmana i dies de festa a la nit.....

VOS HI ESPERAM.....Sa Mola
Ctra. Sta. Margalida, nº1 - Sineu
(Illes Balears)
Telf. 971 85 52 73