Blond

Hej!

Jag har inte hittat någon sida om Blond på nätet så jag tänkte att då måste jag göra det! Detta är INTE en oficiell sida men bara en sida där det står lite om den här duktiga gruppen. Jag har ingen kontakt med Blond så fråga mig inte efter dem.

Bilderna har jag tagit under deras konsert under Vattenfestivalen1997 i Stockholm, informationen har jag fått tag på genom tidningar och sånt.

Nu lite om Dem: Denna grupp består av 3 blonda killar:Gabriel, Jonas och Patrik.

Gabriel Forss är bosatt i Stockholm sen han var 19 år då han bestämde sig för att studera afroamerikansk sång, men har född och uppvuxen i Katrineholm. Han blev körledare till gospelkören "One Voice" där han blev bekant med Patrik.Han är även utbildad programledare av SVT.

Patrik Lundström är den äldsta i gruppen och har en också en ganska meriterad karriär bakom sig. 1993-94 hade han huvudrollen i musikalen "The Buddy Holly Story" på Göta Lejon i Stockholm och för den belönades ham med en "Guldmask" Han har också spelat en av huvudrollerna i musikalen "Hair" på Chinateatern och sjunger i gospelgruppen "One Voice".

Jonas Karlhager är bosatt i Stockholm men är född i Norrtälje, har tidigare sjungit klassisk körsång men senare har han, som sina kopisar, ägnat sig åt gospel.

Deras första skiva kom ut i höst, den heter "Blond" och innehåller låtarna: -I en Luftballong, -Gryningen, -Bara hon älskar mig, -Min kärlek till dig, -Hon har allt, -Kom till mig, -En sommar med dig, -Het kärlek, -Jag tror på dig i allt, -Om du var här, -Ingen är som du, -Bara hon älskar mig(unplugged)

Det var lite om Blond, tyvärr vet jag inte mycket mer.

Jag träffade dem efter konserten på Riksscenen då de gav ut autografer, jag pratade med Gabriel en stund och han var Jätte Trevlig! Förstås är de andra det också!

Om någon skulle vilja kontakta mig så går det utmärkt att skriva till: Rosa18@rocketmail.com

Hälsningar RosaNågra bilder och länkar till mina andra sidor

Jonas:
Gabriel:
Patrik:
3 kort av Blond:
min rullskridsko sida:
Page for the boyz: en liten site om den tyska gruppen the Boyz
gästboken:
Konståkning:
Blond message board:
rösta för din favorit låtnew
HEM:
Lindas Blondsida!:


This page has been visited times.