Interesser

Startside
GÆSTEBOG
Dagbog
Hvad jeg gør selv
Kemobehandling
Strålebehandling
Lymfeødem
Vaccine mod kræft
Andre Qs historie
Links
Interesser
Mail-liste

 

Min absolut første prioritet i fritidsinteresser er mine høns

Her ses et par af mine unge bantams, der var med på Landsudstillingen i Herning. Jeg har arbejdet med denne race og farve i mange år, og det har været svært at nå dertil hvor jeg er i dag. Jeg fortsætter med denne race. De er ikke ret store og ikke så svære at tumle. De vejer ikke så meget som 1 liter mælk. Så det skulle armen kunne holde til.

Den anden af mine racer jeg vil beholde er mine sorte Hollændere, der er mindre end mine bantams, og faktisk nemmere at håndtere. De er også en opdrætter udfordring da det ikke er nemt at holde liv i dem. De er bare så søde

Jeg har altid set det som en meget vigtig funktion som racefjerkræopdrætter, at bevare de gamle racer for eftertiden. 

Jeg sidder i flere bestyrelser der har med fjerkræ at gøre, og så langt kræfterne rækker fortsætter jeg med det.

Min anden prioritet er mine hunde

Jeg er så heldig at bo på landet, et stort nedlagt landbrug, med god plads til mine høns og mine gravhunde. Jeg har 4 og er er jeg nødt til at prioritere ned, men hvem skal væk, det er så svært. 

Her ses min søn Peter med Zena

Zena med et kuld hvalpe, hvor Blackie var med. Blackie har jeg endnu og ham han jeg ikke afse. Han blev dødssyg som en lille puds på bare 6 uger

Han var fyldt med bylder over hele kroppen, og jeg badede og rensede ham mange gange i døgnet. Jeg fik en uvurdelig hjælp af dyrlægerne på Odder dyreklinik, og Blackie kom sig og fungerer i dag som lavest rangerende dyr i min lille flok. Han er sød og kærlig, dog meget bange for mennesker. Jeg kan se ham tænke "gør det ondt når de rører ved mig" og så sørger han for at de ikke rører ved ham, ved at skabe sig.  

Jeg må træffe et valg, og som det ser ud lige nu, må jeg af med Basse og Obi. 

Jeg venter, jeg kan bare ikke gøre det.

 

Helen Ørndorf kontakt via e mail eller ICQ nr 11740255