Mail-liste

Startside
GÆSTEBOG
Dagbog
Hvad jeg gør selv
Kemobehandling
Strålebehandling
Lymfeødem
Vaccine mod kræft
Andre Qs historie
Links
Interesser
Mail-liste

 

Der findes en mail liste for brystkræft ramte i Skandinavien, listemoderator kan man kontakte Her

For at melde sig på listen kan man følge en af nedenstående fremgangsmåder, går det i hårdknude, som edb jo har det med at gøre en gang imellem ;-( så kontakt listemoderatoren og forklar problemet, alt kan løses.

scan-bc-liste

Den 15. maj, 1999,  startede den Scandinaviske Brystcancer Liste. Det var en mailing liste der var en slags virtual-møde-sted for brystcancer ramte, deres familier, læger, sygeplejere og andet sygehuspersonale og alle andre som interesserer sig for brystcancer. Listen hørte hjemme under en stor gruppe af onkologiske mailing lister støttet af ACOR, Association of Cancer Online Resources, som er en non-profit organisation i New York. Listen var styret af Marilu Ebner. Marilu har nu valgt at lukke listen ned den 10.10.2004, da kræfterne skal bruges anderledes fremover.

Vi der har nydt godt af Marilus store arbejde kan slet ikke forestille os en verden uden dette mødested hvor vi kan hjælpe og støtte hinanden. derfor har en af de gamle liste piger, der har været med fra start af på den gamle liste lavet en ny liste, hvor man kan tilmelde sig her http://dk.groups.yahoo.com/group/scan-bc-listen/

Deltagelse i listen er gratis.

Deltagelse i scan-bc-liste foregår på dansk.

Her kan vi give og få støtte, vi kan fortælle vores historie, udveksle erfaringer og informationer, brokke os etc. etc. Alt sammen med udgangspunkt i brystcancer.

 

 

Velkommen på listen ----------DEN GØR EN FORSKEL----------

 

Helen Ørndorf kontakt via e mail eller msn helen@fjerkrae.dk yahoo messenger helen_oerndorf