Hondenuitlaatservice+

Hoe werkt het?

Home
Onze tarieven
Contact opnemen
Waar zijn wij gevestigd
Wie zijn wij?
Onze voorwaarden
Hoe werkt het?
Fotopagina

Wanneer u uw hond wilt aanmelden voor hondenuitlaatservice+ komen wij eerst bij u thuis voor een huisbezoek.
Zo kunnen we eerst met elkaar kennismaken en uiteraard met uw hond.
 
Tijdens dit gesprek kunnen ook afspraken gemaakt worden over de tijden, eventuele extra behoeften (medicijnen geven) en op welke tijdstippen de hond met ons meegaat voor de wandelingen.

Het ophalen en thuisbrengen van de hond

De honden worden opgehaald en thuisgebracht met onze grote bestelbus. In deze bus is de mogelijkheid de honden vast te zetten zodat ze veilig op de plaats van bestemming aankomen. Er ligt vloerbedekking op de bodem zodat ze niet alle kanten op kunnen glijden. Tevens kunnen honden eventueel gescheiden vervoerd worden.
 
Over het algemeen is het zo dat de eigenaren niet thuis zijn wanneer wij de hond ophalen en thuisbrengen. U kunt ervoor kiezen om ons de sleutel in bewaring te geven maar u kunt uiteraard ook buren vragen om ons toegang te verschaffen. Dit is geheel aan uzelf.

Onze werknemers

Momenteel zijn er, behalve de oprichter van hondenuitlaatservice+, nog geen andere werknemers. Dit kan echter veranderen. Mocht dit zo zijn en uw hond door een ander uitgelaten worden, dan zal u hiervan op de hoogte gebracht worden en uiteraard eerst voorgesteld worden aan degene die met uw hond op pad gaat want u geeft uw huisvriend uiteraard niet zomaar aan iemand mee die u niet kent.
Wij kunnen u echter verzekeren dat elke werknemer eerst zorgvuldig gescreend en ingewerkt zal worden alvorens alleen op pad te mogen gaan.

Speciale behoeften

Wanneer uw hond medicijnen nodig heeft of gevoerd moet worden na de wandeling kunt u dit aan ons doorgeven. Wij zullen, voor zover dit binnen de mogelijkheden ligt, dit graag voor u en uw hond doen.

hondenuitlaatservice+

Hondenuitlaatservice+