Hondenuitlaatservice+

Home
Onze tarieven
Contact opnemen
Waar zijn wij gevestigd
Wie zijn wij?
Onze voorwaarden
Hoe werkt het?
Fotopagina

nicodriehondjesklein.jpg

Welkom bij hondenuitlaatservice+ voor midden-Limburg en een deel van Noord-Brabant.
 
De liefde voor de honden en de liefde voor de natuur zijn de reden dat deze hondenuitlaatservice gestart is.
Elke hond verdient het om dagelijks een flink eind te kunnen rennen en te kunnen spelen met soortgenoten.
 
Op zoek naar werk besloot ik hobby en werk te gaan combineren. Na ruim 35 jaar honden te hebben gehad waaronder ook een aantal probleemhonden en tijdelijke opvanghonden wil ik mijzelf geen specialist noemen in hondengedrag, echter wel een ervaringsdeskundige, vandaar de + achter "hondenuitlaatservice".
 
Uw hond wordt bij ons niet geweerd wanneer hij of zij gedragsproblemen vertoont. In tegendeel, samen met u zullen wij een oplossing voor uw hond zoeken, eventueel in samenspraak met een gedragsdeskundige zodat ook uw hond mee kan op de gezamenlijke wandelingen en een prettiger huisvriend wordt in de thuissituatie.
 
Uiteraard kunnen honden die agressief gedrag  vertonen naar andere honden toe niet mee op gezamenlijke wandelingen. Voor hen kunnen we echter wel een aangepaste oplossing zoeken want ook zij verdienen het om hun energie kwijt te kunnen.

Kunt u uw hond om welke reden dan ook niet de broodnodige dagelijkse beweging geven, neem dan contact met ons op. Wij kunnen ervoor zorgen dat ook uw hond elke dag kan genieten van een flinke boswandeling, weer of geen weer.

hondenuitlaat4.jpg

www.honden.nl de site waar u alles over honden kunt vinden

honden.jpg

Hondenuitlaatservice+