Pocetna strana Sta je web dizajn
Sve o HTML-u
   - Udzbenik
   - Meta tagovi
   - Prostor na Internetu
    - Web dizajn
   - Kolekcija grafike
   - Danwload zona
   - Linkovi
Zabava
   - Vicevi
      - M & H
      - O pandurima
      - O plavusama
      - Ostali
   - Poezija
   - Grafiti
   - Linkovi
Promocija
   - Reklamiranje
   - Za webmastere
link ka ptt.yu
Internet Krstarica
Glasajte za najbolji YU-sajt. Jednostavno kliknite na Posalji i posaljite mi e-mail sa vasim imenom i imenom sajta za koji glasate. Rezultati ce biti objavljeni.
Za sve sugestije, kritike, i pohvale u vezi sa sajtom pisite mi na e-mail
ivan0101@ptt.yu

Web dizajn

      Web dizajn je savremene vrsta umetnosti. Umetnost u kojoj je potrebno poznavati razne osobine ljudskog zivota, gde je potrebno poznavati lepotu i skladnost, gde je potrebno poznavati psihologiju coveka, a po vrh svega gde je potrebno poznavati rad sa racunarom a narocito rad u HTML-u.

     Web dizajn je jedinstvo svega sto sam nabrojao i da bi postali dobar web dizajner odnosno web master potrebno je da poznajete svaku od njih.

     Kao sto znate svi web masteri se trude i to im je glavni cilj da na svom sajtu naprave sto veci promet tj. da sto vise ljudi poseti njihovu prezentaciju ili sajt. Da bi se postihao taj krajnji cilj potrebno je svakog trenutka izrade vase prezentacije znate sta zelite.

Potrebno je da znate da koliko god vasa prezentacija u pozadini bila kvalitetna imace mali broj poseta ako je suvise "teska". To "teska" znaci da je mnogo opterecena grafikom ili drugim delovima koji se veoma sporo ucitavaju. Niko nije zainteresovan da ceka 5 munuta da bi se ona ucitala.U narednom tekstu se nalaze neke cake za brzo i efikasno otvaranje web stranice kojima mozete da zadrzite posetioca na vasoj prezentaciji. Detaljnije o ovoj veoma skatljivoj temi procitajte u narednom tekstukoji je preuzet sa sajta pretrage i prezentovanja

Zasto je bitna brzina ucitavanja

Nijedna prezentacija nece dobro funkcionisati tj. nece imati planiranu posetu ako se za nju ne uradi dobar marketing. Sta je web marketing, i kako pomocu njega povecati saobracaj? Veoma brzo na ovoj prezentaciji cete naci odgovore na ova pitanja. Takodje ovom prilikom pozivam one koji zele da saradjuju i da ucestvuju u izradi ove prezentacije da me kontaktiraju na e-mail ivan0101@ptt.yuCopyright (c) Panta, 1999-2000
telefon: 014/248-152
e-mail: ivan0101@.ptt.yu
Designed by: Pantic Ivan, 2000