Добре дошли в малкия свят на Амрита!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                               

Мисли         

 

За любовта  

 

За живота

 

Поезия

    

Положителни мисли

 

Малко психология

 

Послание

  

И още нещо...

 

За книгите      

 

Несериозна

 

Книга за гости

 

 

 

    

 

 

 

    Здравей! Много се радвам, че си тук и четеш тези редове, защото това място създадох заради теб...:)))

     Тъй като сега си нещо като мой гост, аз (като любезна домакиня) се чувствам задължена веднага да ти обясня какво можеш да видиш в този сайт и да те улесня в решаването ти дали искаш да останеш или не.

       Тук няма да намериш каквато и да е лична информация за мен относно моето детство, юношество, или спомени за места и хора от моето минало и настояще. Причината е, че не смятам това за особено важно. Тук обаче има достатъчно други неща, които биха могли да бъдат интересни за теб (та дори и полезни).

       И така, на страницата "Мисли" съм събрала мисли на известни  писатели. Това са извадки от прочетени от мен книги, които са ми направили силно впечатление. На страницата "За любовта..." ще намериш различни размисли и мнения за любовта на известни личности (но не от хай-лайфа:)). В частта "За живота..." можеш да прочетеш за малките неща от нашия живот, които обаче изглеждат така само на пръв поглед, а всъщност са от първостепенно значение. Малко поезия - една не голяма, но стойностна според мен колекция. Следва страница с положителни мисли на Луиз Хей, подбрани откъси от различни книги  и една страница за по-несериозните... :))

       Що се отнася до сериозността на този сайт, държа да предупредя, че той все пак е предназначен за определен кръг от хора. А именно за тези, които аз наричам търсещи натури, хора, които постоянно си задават въпроси за същността на нещата и търсят техните отговори. За всички останали предполагам, че информацията публикувана тук, ще се стори скучна и досадна. В крайна сметка всеки има право на собствена преценка и мнение по въпроса, нали така?  :))

      

 

                                                          За връзка с мен:      

                                                                                   email: amritara@abv.bg

                                                                         Skype: amrita.ra