DISCLAIMER: Deze pagina is door een liefhebber gemaakt en op geen enkele manieer verbonden met LEGOŽ. LEGOŽ and FABULANDŽ zijn merknamen van de LEGO Group. Kijk ook op de officiele LEGOŽ pagina: www.LEGO.com


Deze pagina is toegewijd aan mijn LEGOŽ thema: Het FABULANDŽ thema. Dit thema werd geproduceerd tussen 1979 en 1989 en bevat ongeveer 90 sets (kijk ook bij de set lijst). Mijn eigen verzameling bestaat uit ongeveer 60, voornamelijk kleinere, sets. Omdat de meeste bezoekers van deze pagina vanuit het buitenland komen, zijn de onderliggende pagina's veelal in het engels. Mocht dit problemen opleveren, dan ben ik altijd bereid om Nederlandse vertalingen te geven.


Nieuw: Een plaatje van het nieuwe Mickey Mouse thema. Veel Fabuland onderdelen komen terug in dit thema. Het plaatje is gevonden en gescand door Tobias Moller. Neem ook een kijkje op zijn homepage: Tobias' LEGOŽ-homepage. Hij vond het in set 4225.


E-toys had al Mickey Mouse op zijn website. Hier worden ze vermeld als zijnde 'out of stock' op het moment, en de plaatjes hebben nu de tekst: "image coming soon"
Mickey's Mansion, $40
Mickey's Car Garage, $30
Minnie's Birthday Party, $20
Mickey's Fire Engine, $10

Mijn persoonlijke opmerkingen:
De huizen hebben niet genoeg diepte, ze lijken meer een voorkant van een huis, dan een echt huis. De auto's zijn niet realistisch genoeg, maar met een paar eigen vernaderingen zijn er leuke dingen van te maken. Mickey en Minnie zien er beter uit dan ik had verwacht. Mickey heeft drie verschillende outfits, Minnie helaas maar een. T.o.v het originele Fabuland zijn de autos' een beetje veranderd, ze hebben geen trekhaak meer. Ook is de bak waarin de figuren zitten 90 graden gedraaid, met de hoge zijden aan de zijkant van de auto ! Helaas zijn er veel Basic onderdelen, zoals de boom. In het plaatje zelf zijn er ook veel losse onderdelen, ik ben benieuwd naar de reden daarvan.
Fabuland onderdelen die terugkomen:
Deur, raam, autoraam, zitgedeelte auto, koplampen auto, ladder brandweerwagen, bijl, dakstukken, parasol, tuba, accordeon, windvanger, sleeptakel, oliekan, straatlamp, pilaar, vogelkooi, fototoestel, zaag, bezem, stoel en hark.
Nieuwe onderdelen:
Leuke hekken, de lampen zijn gemaakt van pilaren met een paar andere onderdelen, een koffiekan, de brug van de garage.
Persoonlijk zijn Mickey's Mansion and Mickey's Car garage mijn favorieten.Brengt je terug naar de beginpagina.


Set lijst Hier kun je de lijst met FABULANDŽ sets vinden.


Niet-set lijst FABULANDŽ gerelateerde dingen kun je vinden op deze lijst.
Memory game Plaatjes van het FABULANDŽ memory spel
Booklets Voorkanten van de kleine FABULANDŽ boekjes
Donny Dog story Het verhaal van Donny Dog


Set inventory Deze lijst omvat alle onderdelen van bijna alle FABULANDŽ sets.
Characters list Deze lijst geeft de figuren gesorteerd bij type en kleur.
Characters list with pics Dezelfde lijst als hierboven, maar nu zijn er plaatjes van de figuren bijgevoegd
Parts guide Hier is te vinden welke FABULANDŽ onderdelen ook in andere LEGOŽ sets voorkomen. (Wordt nog aan gewerkt)
Parts inventory De onderdelen in de Fabuland sets geordened bij type en kleur.
Parts inventory with pics Dezelfde lijst als hierboven maar nu met plaatjes. Door de grote hoeveelheid plaatjes is dit een grote pagina, dus pas op met laden. (NB: op het moment zijn nog niet alle plaatjes toegevoegd)Hier kun je FABULANDŽ sets of onderdelen kopen, verkopen of ruilen.


FabuCity is de plaats waar mijn FABULANDŽ figuren leven. Kijk wat hun bezig houdt en lees de krant en mijn eigen ruilpagina.


To www.lugnet.com
Links naar andere LEGOŽ sitesTRADE OFFICE

Hoi, ik neem je mee naar mijn eigen ruilafdeling. We hebben een aantal interessante sets en onderdelen om te ruilen, Dus als je een aantal Fabuland onderdelen hebt, klik dan hier of op het plaatje to see what's on our trade list

Opmerkingen, ideeen, vragen? Mail me: sybrandbonsma@hotmail.comDeze pagina is gemaakt door Sybrand Bonsma. Laatste wijziging: Februari 28, 2001 Copyright Sybrand Bonsma

Deze pagina is keren bezocht sinds 1/10/98.

Nedstat Counter